- Berichten
- 206
Tijdens de meivakantie zijn we in Spanje geweest.
Daar heb ik destijds Magro con tomate gegeten, wat ik erg lekker vond.
sinds die tijd wilde ik het graag een keer klaarmaken, wat ik vandaag heb gedaan.
Als basis heb ik dit recept gebruikt: https://www.jumbo.com/recepten/magro-con-tomate-uit-andalusie-1453501-7
In plaats van varkensfilet heb ik procureur gebruikt en de verse tomaten hebbik vervangen door gekruide tomatenblokjes uit blik.
Qua temperatuur ben ik gestart met 200 graden direct (om het vlees even goed te bakken) en ben daarna verder gegaan op 150 graden indirect voor het stoven.
Het was erg lekker, maar het vlees was nog wat aan de vette / stugge kant. Een volgende keer zou ik dan ook wel filet of varkenshaas gebruiken.
Bedankt voor het lezen!
Daar heb ik destijds Magro con tomate gegeten, wat ik erg lekker vond.
sinds die tijd wilde ik het graag een keer klaarmaken, wat ik vandaag heb gedaan.
Als basis heb ik dit recept gebruikt: https://www.jumbo.com/recepten/magro-con-tomate-uit-andalusie-1453501-7
In plaats van varkensfilet heb ik procureur gebruikt en de verse tomaten hebbik vervangen door gekruide tomatenblokjes uit blik.
Qua temperatuur ben ik gestart met 200 graden direct (om het vlees even goed te bakken) en ben daarna verder gegaan op 150 graden indirect voor het stoven.
Het was erg lekker, maar het vlees was nog wat aan de vette / stugge kant. Een volgende keer zou ik dan ook wel filet of varkenshaas gebruiken.
Bedankt voor het lezen!