Beef en Steak

Mag ik mij

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Brinkman.co
  • Startdatum Startdatum
B

Brinkman.co

Gast
Hier even voorstellen.

Ik ben Bart, woon in Harderwijk.

Ooit geleerd voor kok, maar was ieder vrij uurtje aan het sleutelen in de schuur. Uiteindelijk hobby en werk omgedraaid. Nu sleutelen voor de centjes en koken voor de hobby.

Maar dan wel de dingen die ik echt leuk vind.

Al enige tijd bezig met worsten draaien vers en gedroogd. En laatste  tijd ook ander vlees te verwerken. Koud en warm, gerookte varkens buiken ed.  Dus hoop hier nieuwe inspiratie op te doen.

Groeten!
 
Welkom Bart. Veel plezier hier.

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk

 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Ha die Bart, leuke intro!

Welkom, veel plezier en inspiratie hier!
 
Hartelijk welkom Bart.
Bij mij ging het ongeveer als je in je laatste optie, sleutelen en veel interesse in lekker eten, maar................. dat heb ik altijd zo gehouden.  ;) :)
 
Hoi Bart,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom Bart


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan