Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik moet nog 2 dingen doen voordat ik kolen en vlees kan gaan kopen.
1. Rooster maken.
2. Statief/standaard/rek maken om het vat in te zetten.
1. Rooster: Net bij mijn metaal leverancier geweest om 6 lengtes van diameter 6mm te bestellen.
Hij zei dat wanneer ik staal pak ik het na 1 bbq weg kan gooien. Dus hij stuurde mij naar RVS. Maar daar zit een factor 5 in qua kosten plus dat ik andere elektrodes moet kopen voor het lassen. Hij zei dat de meeste staal pakken als het voor eenmalig gebruik is. Weet iemand of dit klopt?
2. daar wil ik van vierkante buizen 2 rechthoeken van maken (1 groot en 1 die er net in kan vallen)
maar okee als je wilt bezuinigen:staal kan best maar wordt wel roestig en geeft een smerige aanblik.en t vet en vuiligheid trekt in de porieen van t roestige staal en gaat stinken.
rvs zal in jouw bbq gaan trekken doordat t rooster vlak boven de brandstof lig.
zoek eens naar afmetingen van gietijzer rooster of die passen dan wel pasbaar te maken op je bbq.
gietijzer gaat tijdloos mee en is van alle metalen t beste schoon te maken en te ondehouden.
en dus komt dr ook niet een mooie glimmende rvs uitlaat op...jammer.
Toevallig kwam ik een gietijzer rooster tegen van 120 x 60 cm.
Daar moet ik dus nog wat van af slijpen.
Maar weet iemand hoe ik die het beste kan schoonmaken. Het rooster heeft buiten gelegen en er zit roest op.
Ik dacht zelf met een slijptol en daar een schuurpad op. Of is dat niet verstandig?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.