- Berichten
- 2.746
Vandaag een recept nagemaakt van
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=15836.0
Gisteravond het vlees al gesneden bloem zout peper ui en knoflook er al bij in een ziplock zal gedaan .
Ingredi?nten
1 kilo doorregen rundvlees
2 eetlepels Bloem
6 tenen knoflook gesnipperd
2 eetlepels paprikapoeder
zout
peper
200 gram spekplakjes . Pancetta is Italiaans spek maar ontbijtspek gaat ook prima
500 ml tomatenblokjes of stukjes
verse tijm (3/4 takjes)
4 blaadjes laurier verse heb ik gebruikt
6 a 8 uien gesnipperd
1 theelepel gedroogde oregano
1 theelepel gedroogde basilicum
2 (winter) wortelen in stukjes gesneden
4 stengels bleekselderij geschild en in stukjes
2 rode paprika's in stukjes
10-12 sjalotten in grote stukken
De bodem van de DO bedekken met ontbijtspek had er ook wat bacon van mijzelf bij gedaan. Daar het vlees bovenop daar weer de oregano,basilicum,tijm,laurier en de tomatenblokjes.
Nu de Do op de joystick een uur later rode wijn erbij ongeveer een halve liter.
Uur later de wortels en bleekselderij na ongeveer 2,5 uur de sjalotten toegevoegd.
Daarna de paprika er nog in .
En nog even laten sudderen.
Was het lekker heerlijk alleen een beetje pittig had pittige paprikapoeder gebruikt inplaats van zoete
Hadden er spaghetti erbij.
Had het om 12 erop gezet en rond 18.00 was het klaar.
Maar foto?s zeggen meer.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=15836.0
Gisteravond het vlees al gesneden bloem zout peper ui en knoflook er al bij in een ziplock zal gedaan .
Ingredi?nten
1 kilo doorregen rundvlees
2 eetlepels Bloem
6 tenen knoflook gesnipperd
2 eetlepels paprikapoeder
zout
peper
200 gram spekplakjes . Pancetta is Italiaans spek maar ontbijtspek gaat ook prima
500 ml tomatenblokjes of stukjes
verse tijm (3/4 takjes)
4 blaadjes laurier verse heb ik gebruikt
6 a 8 uien gesnipperd
1 theelepel gedroogde oregano
1 theelepel gedroogde basilicum
2 (winter) wortelen in stukjes gesneden
4 stengels bleekselderij geschild en in stukjes
2 rode paprika's in stukjes
10-12 sjalotten in grote stukken
De bodem van de DO bedekken met ontbijtspek had er ook wat bacon van mijzelf bij gedaan. Daar het vlees bovenop daar weer de oregano,basilicum,tijm,laurier en de tomatenblokjes.
Nu de Do op de joystick een uur later rode wijn erbij ongeveer een halve liter.
Uur later de wortels en bleekselderij na ongeveer 2,5 uur de sjalotten toegevoegd.
Daarna de paprika er nog in .
En nog even laten sudderen.
Was het lekker heerlijk alleen een beetje pittig had pittige paprikapoeder gebruikt inplaats van zoete

Hadden er spaghetti erbij.
Had het om 12 erop gezet en rond 18.00 was het klaar.
Maar foto?s zeggen meer.








