- Berichten
- 416
Heel, heel lang geleden hebben mijn Br0 en ik vlees bij B&S besteld:
Dus dat moesten we maar eens op de BGE leggen, we begonnen met de T-bones (met pezo)
dan hadden we wat te eten tijdens het bereiden van de picanha (ingerubd met grover zeezout) en ribs:
Na een uurtje de 2 dagen lang gemarineerde ribs ingepakt en ertegen gelegd
De picanha was klaar, de ribs weer uitgepakt en geglazed nog op de Q gelegd.
Zo enorm lekker, echt een aanrader voor iedereen.
Je kunt picanha grillen of low and slow bakken.
Wij kozen voor low and slow omdat we ook al T-bones hadden om te grillen.
Nog ff de ribs (bijna vergeten) van de Q gehaald:
En de perfecte afsluiter voor zo'n maaltijd:
;D

Dus dat moesten we maar eens op de BGE leggen, we begonnen met de T-bones (met pezo)

dan hadden we wat te eten tijdens het bereiden van de picanha (ingerubd met grover zeezout) en ribs:

Na een uurtje de 2 dagen lang gemarineerde ribs ingepakt en ertegen gelegd

De picanha was klaar, de ribs weer uitgepakt en geglazed nog op de Q gelegd.


Zo enorm lekker, echt een aanrader voor iedereen.
Je kunt picanha grillen of low and slow bakken.
Wij kozen voor low and slow omdat we ook al T-bones hadden om te grillen.
Nog ff de ribs (bijna vergeten) van de Q gehaald:

En de perfecte afsluiter voor zo'n maaltijd:
