- Berichten
- 372
Had al een paar keer wat gelezen hierover en wilde het eigenlijk zelf ook wel eens proberen (wellicht iets voor kerst?). Ossenhaas met zoutkorst in doek op de grill.
Vanmiddag 450gr Ossenhaas bij de slager gehaald.
Heb het 10 minuten per kant gegeven op het vuur, daarna nog 10 minuten in alufolie bij laten komen.
Het vlees was nog iets roze in het midden, maar had wat mij betreft iets meer rood mogen zijn.
Foto's genomen met mijn mobiel, dus niet altijd even scherp waarvoor excuses!
Het zout was af en toe nog goed te proeven, dus niet goed genoeg schoon gemaakt. Als iemand hier tips voor heeft dan hoor ik het graag!
Het vlees smaakte verders erg goed en was nog lekker sappig! Voor herhaling vatbaar maar dan dus wat minder lang.
Vanmiddag 450gr Ossenhaas bij de slager gehaald.
Heb het 10 minuten per kant gegeven op het vuur, daarna nog 10 minuten in alufolie bij laten komen.
Het vlees was nog iets roze in het midden, maar had wat mij betreft iets meer rood mogen zijn.
Foto's genomen met mijn mobiel, dus niet altijd even scherp waarvoor excuses!












Het zout was af en toe nog goed te proeven, dus niet goed genoeg schoon gemaakt. Als iemand hier tips voor heeft dan hoor ik het graag!
Het vlees smaakte verders erg goed en was nog lekker sappig! Voor herhaling vatbaar maar dan dus wat minder lang.