Beef en Steak

Limburgse asperges en Limburgse wijnen

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.898
Tussen de regen, buien en ander knoeiweer door toch wat tijd gevonden om wat asperge gerechten te maken.
Tevens de ideale gelegenheid om wat aan de wijnvoorraad te doen.
😋😋

Asperges met warmgerookte zalm en risotto. Weggespoeld met een Auxerrois uit Thorn.
Zalm 12h droog gepekeld, laten drogen en met een stuk appelhout gerookt.

IMG_7566.jpg
IMG_7567.jpg
IMG_7568.jpg



Gegrilde asperges met käsespatzle en wildzwijn steak. Bij passende Dornfelder oet de Deelgaard.
Späzle gemaakt, gebakken en door elkaar gehusseld. Daarbij de voorgekookte en gegrlilde asperges.
Wildzwijn steaks gegrild. Net iets te gaar geworden. Wijntje bij en klaar
IMG_7572.jpg
IMG_7573.jpg

IMG_7574.jpg
IMG_7576.jpg
IMG_7578.jpg



Aspergessalade met gerookte/gegrilde zeebaars. Een verassend passende Pinot Noir Rosé uit Thorn.

CEO had een aspergessalade gemaakt.
Daarbij de zeebaars gevuld met verse tuinkruiden en limoen en een kruidenolie. Zeebaars eerst 30 min gerookt met olijfhout en daarna gegrild tot 60 C.

IMG_7636.jpg
IMG_7637.jpg
IMG_7638.jpg
IMG_7640.jpg
IMG_7642 1.jpg
IMG_7643.jpg
IMG_7645 1.jpg
 
Heerlijk Peter!
Het Limburgse goud gecombineerd met heerlijke wijnen uit het witten dorpje 👌🏻😋
 
Je bent weer lekker bezig geweest Peter.
 
Heerlijk Peter!
 
Manmanman, net gegeten maar gelijk weer honger na deze plaatjes. Wat ziet dat er goed uit zeg!
 
Ziet er verrukkelijk uit! Wat heeft de CEO allemaal voor lekkers in de salade gestopt?
 
Lekker man , ziet er heerlijk uit allemaal 👌🏼
 
Ziet er weer heerlijk uit Peter.
 
Mooie gerechten, ziet er heerlijk uit , diepe buiging.......
 
Ziet er verrukkelijk uit! Wat heeft de CEO allemaal voor lekkers in de salade gestopt?
Asperges 5 min. Koken. Goed uit laten lekken. Dressing maken met yoghurt, mayo, verkuimeld eitje, tuinkruiden. Evt uitgbakken soecblokjes of gerookte zalm erdoor. Doorscheppen, koelen en opeten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan