- Berichten
- 4.898
Tussen de regen, buien en ander knoeiweer door toch wat tijd gevonden om wat asperge gerechten te maken.
Tevens de ideale gelegenheid om wat aan de wijnvoorraad te doen.
Asperges met warmgerookte zalm en risotto. Weggespoeld met een Auxerrois uit Thorn.
Zalm 12h droog gepekeld, laten drogen en met een stuk appelhout gerookt.
Gegrilde asperges met käsespatzle en wildzwijn steak. Bij passende Dornfelder oet de Deelgaard.
Späzle gemaakt, gebakken en door elkaar gehusseld. Daarbij de voorgekookte en gegrlilde asperges.
Wildzwijn steaks gegrild. Net iets te gaar geworden. Wijntje bij en klaar
Aspergessalade met gerookte/gegrilde zeebaars. Een verassend passende Pinot Noir Rosé uit Thorn.
CEO had een aspergessalade gemaakt.
Daarbij de zeebaars gevuld met verse tuinkruiden en limoen en een kruidenolie. Zeebaars eerst 30 min gerookt met olijfhout en daarna gegrild tot 60 C.
Tevens de ideale gelegenheid om wat aan de wijnvoorraad te doen.
Asperges met warmgerookte zalm en risotto. Weggespoeld met een Auxerrois uit Thorn.
Zalm 12h droog gepekeld, laten drogen en met een stuk appelhout gerookt.
Gegrilde asperges met käsespatzle en wildzwijn steak. Bij passende Dornfelder oet de Deelgaard.
Späzle gemaakt, gebakken en door elkaar gehusseld. Daarbij de voorgekookte en gegrlilde asperges.
Wildzwijn steaks gegrild. Net iets te gaar geworden. Wijntje bij en klaar
Aspergessalade met gerookte/gegrilde zeebaars. Een verassend passende Pinot Noir Rosé uit Thorn.
CEO had een aspergessalade gemaakt.
Daarbij de zeebaars gevuld met verse tuinkruiden en limoen en een kruidenolie. Zeebaars eerst 30 min gerookt met olijfhout en daarna gegrild tot 60 C.