- Berichten
- 290
Een paar dagen geleden had ik een picanha gekocht bij Lidl, waar we in een andere subforum alhier uitgebreid over hebben gediscussieerd. Vandaag heb ik deze maar eens gemaakt.
Eerst nog een stuk vlies weggehaald, daarna ingerubt met een nieuwe rub die ik uit Texas had gekregen ("Rudy's BBQ Rub") en toen met een reverse sear.
Goeie rub, sappige biefstuk en tevreden eters hier. Waar ik nog wel even op moet letten is dat ik dat ding wat meer laat rusten, want bij het aansnijden werd het wel een beetje een kledderboel. Iets voor een volgende keer!
Eerst nog een stuk vlies weggehaald, daarna ingerubt met een nieuwe rub die ik uit Texas had gekregen ("Rudy's BBQ Rub") en toen met een reverse sear.
Goeie rub, sappige biefstuk en tevreden eters hier. Waar ik nog wel even op moet letten is dat ik dat ding wat meer laat rusten, want bij het aansnijden werd het wel een beetje een kledderboel. Iets voor een volgende keer!