- Berichten
- 227
Vandaag lekkere reuzegarnalen
Een marinade gemaakt .
Eerst olijfolie in een pannetje met flink wat heel fijn gehakte knoflook.
Langzaam laten opwarmen.( niet bakken of fruiten) alleen opwarmen zodat de knoflookaroma lekker in de olie komt.
Deze daarna weer laten afkoelen.
Daarna wat grof zeezout ,smoked paprikapoeder en geraspte limoenschil en sap van een halve limoen erbij
Daar de garnalen een 1.5 uur in laten marineren voor ze op spiesjes te steken
Dan de BBQ lekker heet opstoken
Graadje of 225 C.
Dan de garnaaltjes 2 minuutjes per kant . direct boven de kooltjes
.
Daarna nog 1 minuutje indirect.
.
De missie was weer gelslaagd.
ikke
Een marinade gemaakt .
Eerst olijfolie in een pannetje met flink wat heel fijn gehakte knoflook.
Langzaam laten opwarmen.( niet bakken of fruiten) alleen opwarmen zodat de knoflookaroma lekker in de olie komt.
Deze daarna weer laten afkoelen.
Daarna wat grof zeezout ,smoked paprikapoeder en geraspte limoenschil en sap van een halve limoen erbij
Daar de garnalen een 1.5 uur in laten marineren voor ze op spiesjes te steken

Dan de BBQ lekker heet opstoken
Graadje of 225 C.
Dan de garnaaltjes 2 minuutjes per kant . direct boven de kooltjes

Daarna nog 1 minuutje indirect.

De missie was weer gelslaagd.

ikke