Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
noskos zei:Mooie sessie! Maar je briskets zijn niet taai geworden van de hogere temperatuur. Je kunt ze met goed resultaat op hoge temperatuur bereiden. Waarschijnlijk waren ze gewoon nog niet. Bij een wedstrijd doen we het meer op gevoel dan op temperatuur, dus prikken als je denkt dat je er bent met een thermometer voeler. Je moet bijna geen weerstand hebben. En dat kan best pas zijn bij een hogere kermtemperatuur.
Mac zei:Prachtiger run Pitmasters.
Geweldig om te zien B-)
En tja, die meters in de deksel ziet er leuk uit, maar dat probleem zit 'm bij de meeste commerci?le barbecues ook. (ze zitten veel te hoog :-S )
ivm de airflow is het wel interessant om op meerdere plekken continue te kunnen meten, maar dan wel op de hoogte waar je producten liggen.
Verder is het een pracht van een barbecue.
Zijn er meer van in het land, of zijn jullie hier de pioniers met deze pit ?
Mac