Ik zit momenteel voor het werk in Nova Scotia, in de buurt van Halifax. Nou hadden we vandaag toevallig wat tijd over dus zijn we Halifax in geweest om wat te shoppen en om een stukje te eten. Op internet was ik er achter gekomen dat in Halifax een goed BBQ restaurant zat, dus adres in de tomtom en karren maar!
Het restaurant heet Boneheads en is vrij spartaans ingericht. Bestellen doe je bij de kassa. En nee, dat ben ik niet op de foto, maar een andere dikkerd 8)
Ik heb het idee dat er veel vaste klanten komen want ze kenden veel mensen bij naam, dat is dus alvast een goed teken.
Het menu is vrij beperkt, ze doen alleen ribs,PP,worst,brisket en kip (ook wings). En ze hebben een hele lading side orders. Op elke tafel staan drie soorten BBQ saus en een grote rol keukenpapier. Het eten wordt opgediend op en dienblaadje met een vel vetvrij papier en je krijgt wegwerp bestek(wel van een goede kwaliteit), niet echt "fine dining" maar het past wel goed bij de algemene ambiance.
Ik heb gekozen voor een combinatie van pulled pork en southside links met als bijgerechten pit beans en sweet potato chips. Dit alles koste samen met een halve liter Dr Pepper een kleine $24.
Ik was bijna vergeten een foto te maken dus op de foto is de worst al zo goed als op ???
Wat vond ik er van; De PP was zeer behoorlijk, maar niet de allerbeste die ik ooit gehad heb, hij had wat pittiger mogen zijn, de structuur was wel zeer goed en hij had een redelijke rook smaak. De southside link was zeer lekker met een echte BBQ smaak en was dus ook als eerste op.
De sides waren ook erg lekker maar ik miste wel een beetje de rook smaak bij de pit beans.
Als ik de kans krijg ga ik er nog een keer heen om de ribs te testen ;D
Het restaurant heet Boneheads en is vrij spartaans ingericht. Bestellen doe je bij de kassa. En nee, dat ben ik niet op de foto, maar een andere dikkerd 8)


Ik heb het idee dat er veel vaste klanten komen want ze kenden veel mensen bij naam, dat is dus alvast een goed teken.
Het menu is vrij beperkt, ze doen alleen ribs,PP,worst,brisket en kip (ook wings). En ze hebben een hele lading side orders. Op elke tafel staan drie soorten BBQ saus en een grote rol keukenpapier. Het eten wordt opgediend op en dienblaadje met een vel vetvrij papier en je krijgt wegwerp bestek(wel van een goede kwaliteit), niet echt "fine dining" maar het past wel goed bij de algemene ambiance.
Ik heb gekozen voor een combinatie van pulled pork en southside links met als bijgerechten pit beans en sweet potato chips. Dit alles koste samen met een halve liter Dr Pepper een kleine $24.
Ik was bijna vergeten een foto te maken dus op de foto is de worst al zo goed als op ???

Wat vond ik er van; De PP was zeer behoorlijk, maar niet de allerbeste die ik ooit gehad heb, hij had wat pittiger mogen zijn, de structuur was wel zeer goed en hij had een redelijke rook smaak. De southside link was zeer lekker met een echte BBQ smaak en was dus ook als eerste op.

De sides waren ook erg lekker maar ik miste wel een beetje de rook smaak bij de pit beans.
Als ik de kans krijg ga ik er nog een keer heen om de ribs te testen ;D