Toeter
Kooltjesharker
- Berichten
 - 134
 
Hallo iedereen!
In eerste instantie was het de bedoeling om binnen te koken... Maar toen dacht ik, waarom koken als je kan barbecue?n? JUIST! Brikettenstarter aangegooid en zie hier het resultaat, was weer lekker!





Om even een klein handje kersenhout te gebruiken: Inpakken in alufolie met wat gaatjes erin!



En als nagerecht: Slagroom, bastogne koeken en mars repen mengen tot een goddelijk toetje

	
		
			
		
		
	
				
			In eerste instantie was het de bedoeling om binnen te koken... Maar toen dacht ik, waarom koken als je kan barbecue?n? JUIST! Brikettenstarter aangegooid en zie hier het resultaat, was weer lekker!





Om even een klein handje kersenhout te gebruiken: Inpakken in alufolie met wat gaatjes erin!



En als nagerecht: Slagroom, bastogne koeken en mars repen mengen tot een goddelijk toetje
