Beef en Steak

Leftovers chinees

 
 
 
 

Pascal

Gemarineerd
Berichten
1.893
Vandaag hadden we nog een bak bami over van een Chinees to go van gisteren. Maar niets meer van het vlees. Besloten om er drumsticks bij te maken die nog in de koelkast lagen. Dit kan natuurlijk alleen maar gemaakt worden op de Q. Een rub voor kip gemaakt volgens recept van BBQhelden waar ik zelf wat extra's toegevoegd heb. Daarna de Q aan op 130 graden en een stukje appel erbij voor een rook smaakje.

Drumsticks erop. Na een uur en een kwartier was de kerntemperatuur van de Drumsticks tegen de 85 graden. Tijd om ze eraf te halen.

Nog een beetje hot chilly bbq saus van Jack erbij.

Eigenlijk kan het niet.. opgewarmde bami met zulke lekkere kippenpootjes. Maar ja.

Bedankt voor het kijken.

20210514_171143.jpg
20210514_172640.jpg
20210514_173059.jpg
20210514_185328.jpg
20210514_190656.jpg
 
Ik vind het wel grappig hoor. Opgewarmde bij met kippenpootjes die er geweldig uit zien trouwens.
 
Die drumsticks zien er fantastisch uit en samen met die bami kan je maar lekker gegeten hebben.
Die hot chili van Jack heb ik ook al in huis gehad, lekker sausje
 
Wat kan niet?
Ziet er toch heerlijk uit hoor
 
Nou dit is zeer goed eetbaar.
 
Sambal bij? Lekker hoor.
 
Waarom zou het niet kunnen, als jullie hebben genoten dan telt dat toch
En dat zal zekers gelukt zijn
 
Waarom zou het niet kunnen, als jullie hebben genoten dan telt dat toch
En dat zal zekers gelukt zijn
Daar heb je zeker gelijk in!
 
Kan niet? JIJ kan dat!
 
Lekkere drum stick. 😋. En de bami in de wok opbakken op de q, al of niet met een vleugje rook en eigen touch, wie doet je wat.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan