- Berichten
- 1.893
Vandaag hadden we nog een bak bami over van een Chinees to go van gisteren. Maar niets meer van het vlees. Besloten om er drumsticks bij te maken die nog in de koelkast lagen. Dit kan natuurlijk alleen maar gemaakt worden op de Q. Een rub voor kip gemaakt volgens recept van BBQhelden waar ik zelf wat extra's toegevoegd heb. Daarna de Q aan op 130 graden en een stukje appel erbij voor een rook smaakje.
Drumsticks erop. Na een uur en een kwartier was de kerntemperatuur van de Drumsticks tegen de 85 graden. Tijd om ze eraf te halen.
Nog een beetje hot chilly bbq saus van Jack erbij.
Eigenlijk kan het niet.. opgewarmde bami met zulke lekkere kippenpootjes. Maar ja.
Bedankt voor het kijken.
Drumsticks erop. Na een uur en een kwartier was de kerntemperatuur van de Drumsticks tegen de 85 graden. Tijd om ze eraf te halen.
Nog een beetje hot chilly bbq saus van Jack erbij.
Eigenlijk kan het niet.. opgewarmde bami met zulke lekkere kippenpootjes. Maar ja.
Bedankt voor het kijken.