Beef en Steak

Leftover-vulling bavetterollade uit de losse pols

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
192
500gr bavette ontdooit en dacht ik maak er een rollade van.

Had niet veel spul in huis en geen zin maar de super te gaan.

Vulling bestaat uit:
- balsamico mayo
- babyspinazie
- wat gele paprika
- 2 kleine Cherry/tros.tomaatjes
- zongedroogde tomaat
- paar kappertjes
- teentje knoflook.

De truffelmayo die al een tijdje in de koelkast stond durfde ik niet maar aan dus met wat mayo en balsamico mosterd en honing een sausje inelkaar geflanst waar ik de bavette mee insmeerde.

Het laatste stuk vlinderen ging niet lekker dus het en der wat gaten. Ik ben bang dat de vulling te vochtig is, maar we gaan het zien.

Ik ga voor 150c - 170c indirect.
a1f6218558c8f1db3bd694ad319bda3f.jpg
6b64b65ad5ce492a120dbf68a07ed9ef.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Dat beloofd veel goeds.
Zolang drong geen, vlees op de barbecue ligt past dit beter in de Rookkamer. Zal he’d draadje even verplaatsen.
 
Het ziet er erg lekker uit!

Had je ook niet iets van rub op de buitenkant gedaan of niet?
 
Geen verkeerde manier om de leftovers weg te werken
 
Aan de buitenkant alleen zout en peper. Dit keer ook geen rookhout gebruikt. Smaak was top

Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan