500gr bavette ontdooit en dacht ik maak er een rollade van.
Had niet veel spul in huis en geen zin maar de super te gaan.
Vulling bestaat uit:
- balsamico mayo
- babyspinazie
- wat gele paprika
- 2 kleine Cherry/tros.tomaatjes
- zongedroogde tomaat
- paar kappertjes
- teentje knoflook.
De truffelmayo die al een tijdje in de koelkast stond durfde ik niet maar aan dus met wat mayo en balsamico mosterd en honing een sausje inelkaar geflanst waar ik de bavette mee insmeerde.
Het laatste stuk vlinderen ging niet lekker dus het en der wat gaten. Ik ben bang dat de vulling te vochtig is, maar we gaan het zien.
Ik ga voor 150c - 170c indirect.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Had niet veel spul in huis en geen zin maar de super te gaan.
Vulling bestaat uit:
- balsamico mayo
- babyspinazie
- wat gele paprika
- 2 kleine Cherry/tros.tomaatjes
- zongedroogde tomaat
- paar kappertjes
- teentje knoflook.
De truffelmayo die al een tijdje in de koelkast stond durfde ik niet maar aan dus met wat mayo en balsamico mosterd en honing een sausje inelkaar geflanst waar ik de bavette mee insmeerde.
Het laatste stuk vlinderen ging niet lekker dus het en der wat gaten. Ik ben bang dat de vulling te vochtig is, maar we gaan het zien.
Ik ga voor 150c - 170c indirect.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk