Gisteren geregistreerd en al dat lekkers op het forum bracht mij er toe vanmiddag in de pauze even langs de slager te rennen. Thuiswerken heeft zo z'n voordelen. Betekende wel dat ik tussen het BBQ'en moet werken, (of andersom) maar er zijn ergere dingen in het leven..
Eerst even ontvellen
Rub er op (Mijn versie van de Noskos basic rub, lekker heet). Daarna een uurtje laten intrekken.
Meteen op de UDS. Ik heb laatst een lading Terlanco kokosnootbriketten laten komen, nog nooit met deze combi iets gedaan dus het was even afwachten of de temperatuur goed te regelen viel
Smokin!
Gelukkig had ik op tijd in de gaten dat het regende, snel even de parasol opgezet.
Tadaa! Zoals ik al verwachtte was de temperatuur lastig te regelen. Ik heb deze UDS met een hamer en een boormachine ergens in een vakantiehuisje gebouwd en daar getest met supermarktbriketten. De terlancobriketten werden dus niet warm genoeg en uiteindelijk hebben de ribs er ook 7 in plaats van 6 uur op gelegen. Doet niets af van de smaak hoor!
Eerst even ontvellen

Rub er op (Mijn versie van de Noskos basic rub, lekker heet). Daarna een uurtje laten intrekken.

Meteen op de UDS. Ik heb laatst een lading Terlanco kokosnootbriketten laten komen, nog nooit met deze combi iets gedaan dus het was even afwachten of de temperatuur goed te regelen viel

Smokin!

Gelukkig had ik op tijd in de gaten dat het regende, snel even de parasol opgezet.

Tadaa! Zoals ik al verwachtte was de temperatuur lastig te regelen. Ik heb deze UDS met een hamer en een boormachine ergens in een vakantiehuisje gebouwd en daar getest met supermarktbriketten. De terlancobriketten werden dus niet warm genoeg en uiteindelijk hebben de ribs er ook 7 in plaats van 6 uur op gelegen. Doet niets af van de smaak hoor!

