Vandaag hebben we voor de tweede keer pizza’s gemaakt met de deegbollen van Van Lemmen. Napolitaans deeg wat enorm elastisch is en zeer eenvoudig in de hand is te vormen naar mooie pizza’s. Inmiddels aardig wat pizza’s gemaakt en met deze bollen én de finetuning door de tijd heen zijn we toch bijna bij het perfecte eindresultaat aangekomen. De smaak is beter dan afhaal en restaurant, maar er is altijd ruimte voor verbetering.
Mijn zoontje gaat altijd voor de salami pizza met extra ham. Vrouw en dochter gaan voor de traditionele margarita (met extra ham). Ikzelf kies vaak voor een pikante met chorizo blokjes en Levoni Salamella. Plaatje bij het praatje:
En nog eentje na het stretchen en beleggen:
Al met al zeer geslaagd en de deegbollen van Van Lemmen zijn zeker aan te bevelen!
Mijn zoontje gaat altijd voor de salami pizza met extra ham. Vrouw en dochter gaan voor de traditionele margarita (met extra ham). Ikzelf kies vaak voor een pikante met chorizo blokjes en Levoni Salamella. Plaatje bij het praatje:
En nog eentje na het stretchen en beleggen:
Al met al zeer geslaagd en de deegbollen van Van Lemmen zijn zeker aan te bevelen!