- Berichten
- 3.288
Het werd weer eens tijd voor buikspek.
Dit keer 24 uur gemarineerd in een mix van 5 spices, honing, sojasaus en wat zout.
Gerookte op ca 110 graden met wat appel chunks tot ca 75 graden kern .
Daarna ingepakt en tot 95 graden door gegaard.
Uiteraard even wat geproefd .
Maar de favoriet hier thuis is toch koud op een broodje.
Met een zelf gemaakte relish van appel, komkommer, paprika, lente ui met een scheutje Thaise zoete chilisaus.
Dit keer 24 uur gemarineerd in een mix van 5 spices, honing, sojasaus en wat zout.
Gerookte op ca 110 graden met wat appel chunks tot ca 75 graden kern .
Daarna ingepakt en tot 95 graden door gegaard.
Uiteraard even wat geproefd .
Maar de favoriet hier thuis is toch koud op een broodje.
Met een zelf gemaakte relish van appel, komkommer, paprika, lente ui met een scheutje Thaise zoete chilisaus.