Beef en Steak

Langzaam gegaard buikspek ( baconday 2024)

 
 
 

Cherrywood

Gerijpt
Berichten
2.837
Het werd weer eens tijd voor buikspek.
Dit keer 24 uur gemarineerd in een mix van 5 spices, honing, sojasaus en wat zout.

Gerookte op ca 110 graden met wat appel chunks tot ca 75 graden kern .
Daarna ingepakt en tot 95 graden door gegaard.

a2b4497cdde945b198deda23febdb8dc.jpg
8ff216bba83135a6f914d2a9a291bfc4.jpg
6f5afd93a35d993424fa508a17deabc5.jpg
3623ca31a6298d157ca12bbc790a82c1.jpg
a5ccae1e6e74b35b9e9a4f21d0dcef66.jpg

Uiteraard even wat geproefd .
0249a29b111694a1328392cdb739c542.jpg
242fc41889ef63b724bf02a705d4f976.jpg

Maar de favoriet hier thuis is toch koud op een broodje.
Met een zelf gemaakte relish van appel, komkommer, paprika, lente ui met een scheutje Thaise zoete chilisaus.
bfc0c21fc6a377c27fe232389f3d5ac3.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan