Beef en Steak

Lamsrack met verse kruiden

 
 

RuudM

Vuurmaker
Berichten
51
1000025684.jpg


Lamsrack schoon maken

1000025675.jpg
1000025678.jpg


Kruidentuin is weer up-to-date dus daar maken we de rub van: rozemarijn, tijm, laurier, koriander, salie, basilicum.
Zout peper en olijfolie
1000025673.jpg
1000025674.jpg
1000025679.jpg


4uurtje laten intrekken.
Bbq op 140gr indirect, kern naar 43grC

1000025680.jpg


Van de bbq af en gietijzeren grill naar direct 225gr, afgrillen tot 53grC kern, afdekken en 5min rusten

1000025682.jpg
1000025683.jpg
1000025685.jpg
1000025686.jpg


Boterzacht en super mals, gelukkig vond junior het erg wennen en kreeg ik wat extra... volgende keer meer lamsrack uit halen 🤟
 
Lekker.
 
Dat zal gesmaakt hebben!!

Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk
 
Prachtig! Dat ziet er heerlijk uit. Knap gemaakt.
 
Wat een heerlijke plaatjes Ruud!
De lamsrack ziet er smakelijk uit 😋
Ik kan me best voorstellen dat het voor junior wennen is, het is en blijft toch een uitgesproken smaak lamsvlees.
 
Ziet er heerlijk uit. Wij zijn ook dol op lamsvlees.
Als je zoon niet zo houdt van de sterke smaak van lam bestel dan eens je vlees bij slagerij Goënga op Texel. Dit is vlees uit eigen slacht en zij slachten jong lam en zelfs zuiglam. Dit vlees is zo zacht en mild van smaak dat je niet meer anders wil.
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Mooie rub zo, krijg gelijk zin om weer eens een lamsrack te maken en natuurlijk op te eten 😋.

In m’n beginjaren in de keuken een hoop van mee gegeven, ik weet nog dat het me aardig moeite koste om de garing zonder thermometer onder controle te krijgen 🙂.
 
Terug
Bovenaan Onderaan