Beef en Steak

Lamsrack met parel couscous

 
 
 
 
 

McPeet

Gemarineerd
Berichten
1.649
Afgelopen woensdag bij de plaatselijke Turk een mooi Lamsrack gekocht. Vanmiddag ingesmeerd met peper, zout, tijm en olijfolie. Indirect op de Q tot zo'n 53 gr, daarna op hoog vuur afgegrild. Ondertussen trostomaatjes verwarmd, couscous opgezet en groene (soort pesto) gemaakt


Vlees een beetje trimmen

Mooi stuk vlees

Pijnboompitten fijn stampen

Daarna basilicum erbij

Zodra het pulp is, olie en pijnboompitten moes erbij. Ook wat zout

Heerlijk sausje, doet het goed bij lamsvlees

Ook trostomaatjes even verwarmen

Snijden van het rack was lastiger als verwacht
http://http
://i1248.photobucket.com/albums/hh492/McPeet/Lams%20vlees/D71_0680_zpswebwmgto.jpg

Heerlijk gegeten
 
Verrie naais!
 
Lekker hoor
 
Heel mooi plankje weer. En  het is echt lente met al die lammetjes die voorbijkomen  :D
 
Dat ziet er schitterend uit zeg dat plankje.
 
Super mooi plankje, dat zal genieten zijn!
 
Wat weer een plaatje!
 
Terug
Bovenaan Onderaan