- Berichten
- 1.649
Afgelopen woensdag bij de plaatselijke Turk een mooi Lamsrack gekocht. Vanmiddag ingesmeerd met peper, zout, tijm en olijfolie. Indirect op de Q tot zo'n 53 gr, daarna op hoog vuur afgegrild. Ondertussen trostomaatjes verwarmd, couscous opgezet en groene (soort pesto) gemaakt
Vlees een beetje trimmen
Mooi stuk vlees
Pijnboompitten fijn stampen
Daarna basilicum erbij
Zodra het pulp is, olie en pijnboompitten moes erbij. Ook wat zout
Heerlijk sausje, doet het goed bij lamsvlees
Ook trostomaatjes even verwarmen
Snijden van het rack was lastiger als verwacht
http://http
://i1248.photobucket.com/albums/hh492/McPeet/Lams%20vlees/D71_0680_zpswebwmgto.jpg
Heerlijk gegeten
Vlees een beetje trimmen
Mooi stuk vlees
Pijnboompitten fijn stampen
Daarna basilicum erbij
Zodra het pulp is, olie en pijnboompitten moes erbij. Ook wat zout
Heerlijk sausje, doet het goed bij lamsvlees
Ook trostomaatjes even verwarmen
Snijden van het rack was lastiger als verwacht
http://http
://i1248.photobucket.com/albums/hh492/McPeet/Lams%20vlees/D71_0680_zpswebwmgto.jpg
Heerlijk gegeten