Beef en Steak

Lamsrack met kruidenkorst

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.503
Gisteren Lamsrack met kruidenkorst (panko, vers gehakte peterselie, klein beetje gremolata, en olijfolie)
Rackje eerst gekruid met peper en Fleur de Sel daarna in de kruidenkorst jas.
Indirect gegaard bij 160 Gr.C tot 57 gr.C kern en daarna kort hoog afgegrild.
Erbij Melanzane Parmigiana (leftover van een vorige sessie) en de nu wel alom bekende aardappelkroketjes, lekker makkelijk zo doordeweeks
Het was weer heerlijk.

DSC_6060_zpsc030fa9c.jpg


DSC_6064_zpsa57b5fa3.jpg


DSC_6074_zps01ac8615.jpg


DSC_6084_zps7d2256b2.jpg


DSC_6085_zpsd5c783f5.jpg


DSC_6088_zps1c5f3535.jpg


DSC_6092_zpsaa25e9b9.jpg
 
heerlijk receptje dit ga ik zeker ook eens proberen.
mooie combinatie van je krokante korstje en het rose van je vlees. Het is weer echt genieten ik kan je foto's haast "proeven "
grtzzz....
 
Damn! nu krijg ik honger!
Dat ziet er MEER dan lekker uit...
 
dat hebben jullie weer mooi gemaakt
 
Dat blief ik wel ;)
 
Na een dag hard in de tuin werken was dit een heerlijke maaltijd en een super lekker lammetje :D
 
Die gaat bij mij ook op de todo...
 
Delicious!!! :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan