- Berichten
- 145
Vandaag toch maar eens gaan experimenteren met lamsnek low en slow.
Er is weinig over te vinden online behalve veel stoofjes.
Maar goed daar gaan we dan.
Lamsnek uit de verpakking gehaald en droog deppen.
Ingesmeerd met olijfolie en gekruid met souvlaki kruiden.
Kern thermometer erin en ingesteld op 74 graden kern.
BBQ op een stabiele 100 graden gebracht en rustig laten garen.
Toen de temperatuur 72 graden was een knolselderij puree gemaakt met room, water, peper en zout.
Staafmixer erdoor en op smaak gemaakt.
Vlees getranceeerd en een grote lepel puree op het bord.
Vlees afmaken met Maldon zout en een slag peper.
Smakelijke eten, want dat was bij ons ook het geval.
Dit alles vergeten op de foto te zetten maar het eindresultaat niet.
Verstuurd vanaf mijn mobiele telefoon met Tapatalk.
Er is weinig over te vinden online behalve veel stoofjes.
Maar goed daar gaan we dan.
Lamsnek uit de verpakking gehaald en droog deppen.
Ingesmeerd met olijfolie en gekruid met souvlaki kruiden.
Kern thermometer erin en ingesteld op 74 graden kern.
BBQ op een stabiele 100 graden gebracht en rustig laten garen.
Toen de temperatuur 72 graden was een knolselderij puree gemaakt met room, water, peper en zout.
Staafmixer erdoor en op smaak gemaakt.
Vlees getranceeerd en een grote lepel puree op het bord.
Vlees afmaken met Maldon zout en een slag peper.
Smakelijke eten, want dat was bij ons ook het geval.
Dit alles vergeten op de foto te zetten maar het eindresultaat niet.


Verstuurd vanaf mijn mobiele telefoon met Tapatalk.