BasBQ
Beef en Steak

Lamsburgers met knoflooksauce op turks brood

Dominique zei:
maurice70xx zei:
Drossie zei:
noskos zei:
Kijk even bij de bijgerechten Willyo, dan maak je de humus gewoon zelf volgende keer ;)

En pezo, is een helemaal door Dominique verzonnen afkorting voor peper en zout ;) Maar ik zal het aanpassen anders schrikt het de niet zo ervaren koks af, die denken dan, dat ga ik niet makem, want ik heb nog nooit van pezo gehoord...

IK zat je maar wat te pesten, :_)))

De term Pezo wordt hier in België ook gebruikt in de restaurantkeuken hoor.

Dussss, weten we gelijk waar Dominique van orgine vandaan komt :D

Yep, ik ben 47 jaar geleden geboren in Brussel, dus???? Ik zit er niet mee hoor. Niets om me voor te schamen.En idd de term pezo heb ik opgedaan op een forum waar ook een paar vlaamse Dames zitten.
Zo, nou jij weer!
 
Gaan we het nu weer een beetje over het receptje hebben?!? Ah joh, ah joh...
 
@ Maurice,

Ik kan er tegen hoor! Ik moet er altijd om lachen als mensen dat zeggen " een Belg zeker" en dat ik dan  vol overtuiging kan zeggen dat ik daar idd geboren ben. Om dan die gezichten te zien, ik vind het hysterisch ;)

Zo, en nu weer terug OT!
 
Terug
Bovenaan Onderaan