- Berichten
- 503
Soms heb ik lekker op donderdag vrij.
Dan "mag" ik lekker kokkerellen.
Zolang het kan gaat de Q aan.
Maar vandaag zag het er niet naar uit.
Buien en chagerijnig weer, maar buienradar gaf hoop.
Dus even voor bereiden en iets maken dat ook in de grilpan kon.
Maar hoera!! het was vanaf een uur of vier kurkdroog hier.
Lamsbout, maar dan niet in zijn geheel maar schoon gesneden.
Ik ga de kids nog eens onverwacht verrassen met een hele bout (en vetjes)
Maar vandaag heb ik ze nog gematst.
Marinade van verse Salie, rozemarijn, thijm, oregano en munt.
Ras el hanout, zout en peper, knoflook en een 10 kruiden mixje dat ik al in huis had.
Samen met EVO in de vijzel en ik had een prachtige marinade.
Grote stukken kruid afgeveegd en alles lekker loeiheet aanzetten.
(alles moest dicht met de wind die er stond, anders hadden we de 500 graden gehaald denk ik, hahaha)
Gegrilde groente in de vorm van venkel, cougette en paprika en aubergine.
Aubergine en venkel eerst uurtje in de balsamicoazijn, de andere twee groentes met een bbq rub bestrooid.
En ik mocht er lekker patatjes bij.
Het was weer smullen.
Morgen lekker nog een deel waar ik iets van fajita's mee ga maken.
Dan "mag" ik lekker kokkerellen.
Zolang het kan gaat de Q aan.
Maar vandaag zag het er niet naar uit.
Buien en chagerijnig weer, maar buienradar gaf hoop.
Dus even voor bereiden en iets maken dat ook in de grilpan kon.
Maar hoera!! het was vanaf een uur of vier kurkdroog hier.
Lamsbout, maar dan niet in zijn geheel maar schoon gesneden.
Ik ga de kids nog eens onverwacht verrassen met een hele bout (en vetjes)
Maar vandaag heb ik ze nog gematst.
Marinade van verse Salie, rozemarijn, thijm, oregano en munt.
Ras el hanout, zout en peper, knoflook en een 10 kruiden mixje dat ik al in huis had.
Samen met EVO in de vijzel en ik had een prachtige marinade.
Grote stukken kruid afgeveegd en alles lekker loeiheet aanzetten.
(alles moest dicht met de wind die er stond, anders hadden we de 500 graden gehaald denk ik, hahaha)
Gegrilde groente in de vorm van venkel, cougette en paprika en aubergine.
Aubergine en venkel eerst uurtje in de balsamicoazijn, de andere twee groentes met een bbq rub bestrooid.
En ik mocht er lekker patatjes bij.
Het was weer smullen.
Morgen lekker nog een deel waar ik iets van fajita's mee ga maken.





