- Berichten
- 867
Vandaag een lamsbout op het spit gemaakt. Mooi stuk vlees van Clemens uit Lisse heeft niet veel nodig, alleen wat zeezout erop om korstje te krijgen. Kamado op 170 gezet en draaien maar. Round and round she goes. Moeders ondertussen couscous gemaakt met paprika, munt, tomaat en koriander. Erbij een lekkere tzaziki en maaltijd was compleet.
Had op kern van 60 graden ingezet en meeste stukken hadden dat ook. Binnenin was iets meer rare dan wij lekker vinden maar merendeel was super, genoeg lekkers voor 4 bordjes. Zoons vinden lam ook lekker dus dat is mooi want wij vinden het een heerlijk stuk vlees.
Ben wel benieuwd of een lamsbout zonder bot net zo gaat of dat er verschillen zijn.
Overigens bijna mijn thermometer kwijt gespeeld, spit draait door en als je niet snel bent maakt je meter ook een rondje. Ging net goed, paar armharen minder maar ach
even rusten, lastig momentje
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Had op kern van 60 graden ingezet en meeste stukken hadden dat ook. Binnenin was iets meer rare dan wij lekker vinden maar merendeel was super, genoeg lekkers voor 4 bordjes. Zoons vinden lam ook lekker dus dat is mooi want wij vinden het een heerlijk stuk vlees.
Ben wel benieuwd of een lamsbout zonder bot net zo gaat of dat er verschillen zijn.
Overigens bijna mijn thermometer kwijt gespeeld, spit draait door en als je niet snel bent maakt je meter ook een rondje. Ging net goed, paar armharen minder maar ach
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk