BasBQ
Beef en Steak

Lams Voorkwartier / Pulled Lamb

 
 
 
 

BensBQ

Gemarineerd
Berichten
1.775
Laatst kwam ik een lams voorkwartier tegen bij een Marokkaanse slager, natuurlijk ging dat mee!

UPg_cdMp0mrmyEz6CEgoY9L-7MZZMpHQlb3NNQwZU5a7SJ-nmDqEhSzK9h3lrhM9JvKpZspx5gEjf2qW88wkUU2pxBH-89QsSfofZ_VuKKFpw4GfRjZTY4nbdCf15Q6GosZrbWp8aGO1W4s8LX2nI9e8PUIIYU1ByZ_zQAihPZeBfBZKfoWByfLS5e2SInhn3kjLKPPMV2J6KiIhsHTgPbOiqT_7fE4emLDuoJBzN_sUva0vE-nhtHHk5E96TpwgwWTgLpFIOpV4nMQ6LiheHZwWXbpoULdylKWv69NvyyTC3Ix7CRrhcZIOM4w-3CmlroB-KZsNnSf8pCRAXk3hQV_H_-l3_vxiq_22BZmTKJ8hez3LLdG7_oi6ByAo9snwsbU2Xx8M2FqNQARzcCK8ldVkI2ABAFGnK-XTquZOafBjcGh-cNyjPqkxEUE2pcFirRignp7dELJ16nFqxQg7jao2gnBo4QGCLJ-cxkiJcWtsS9Ki7jeTKa-jBSrx4LQOjbXYFChPXpaPOEc1kMU8NmuSrJRtZAd-FMnOObEU3X0KvdLXvjfVg1A6l1iNW0dKt9pY8jGzTHUG6698R5uJbYKgVJ8K5BymaMvr2PkuMB13H4IsldWJa-y842yypJhjmk9z1twUJfJnUzsSneRiWqsfIB0OQ9vlvfiV86Jq36O35A=w640-h361-no


Een lams voorkwartier bestaat uit de ?schouder?

Mii8dg8nYSDQheJXP9JweNWB0SDgrODOEYKigLHb_ubfUMX214S6Tj0odqMNXxiCIJF9YG8fkgQdErAMNCIdP9YIeLzDtm_aXLmeg338y4bxLRxFNffHUukaOVWPpXVIqKw8X--t3OvHJ2lbV862qvt7-J-KsKZaImEYy1f4WU8rr_99KVfiJj7qt1sSxC-mcFmgT9Zqg_lYqBjc37Yqjc1dn4jr_phHYr1SOMbngtDW40EB0S7AbD8wGlkThJ6g5SogfZywj6dZT52Vk7tCUXT-19njpox_S-dMYwCKdo39gSDMpTfNSwTTEafOe9nNAxBSGJaX-_UUgA49tTNwIT76h-3yQk9JZxp2-2lVsRl0lz6HCL7hP8c8f8Qfu0US_ZF7Nv2gE6_dLQEfbS7h0cGK-iF81jjtTMUj1buUSdqsG-YVsfXfVEwuxZrDHfOY550ms-zb38qTOlcdz23vqHGt5Ppw5JRDxGSeiQk4FzFgSIPPBMmRoq65bS-XU5qZv7T5esmCOvfxmExdGCGhLgasgjfrIT1_8RnfomyqoFs89VoePdBp7zNw4vUZ7P1g4U6X1-r3-rh202yU7Qi0hIouuA0U-rY-1LcJ39ExFKZGS6gXNtwLU5OdDQgiea3H5VOn4kYl6Ny5Kzn3KbhqaP5IKoy7UXjeCcaIAkDiWnUE1A=w640-h361-no


de ?nek?

n-yJyZgWa7mcBF1DtmbMk28Tbs8wFr1CkIWFwJhStIFHSqUbgGkEEpzvD3Q7EHKFRRoZ2X2K1FR1HLzejASgCQz1TZWqISsX8FwOWyETaTNHdiasz5zULtG-tPc58T0h-a2zpTsO4QAWzqCSeLTeA-KShtkemuTIj2WO3KEHTPEz_Qo6tpp5dwDsRxfcREfp-6zoKqJEyz5u9omzP13Qdk2pHj674L5kwSvWXplc5W2mlKsVezNPyuR2xeAVQMuaa68BxEkWK_Bf3CbExgcaulz4RsCF0HZDKulMaNiu9AaWzGTGfxL8z_qo2Te3ZpvQTM6SRY-D7xZHqYRo_bLKYczu2dX-QGHJER3Rxf46HRMcPpCyQJTz0aA3nNVTG7QUZXassdMaJ2k_V-8k9Y2X9qPTmfUsNZzFKRSFo7utZ-tbnRS5DspWPJqZGLWMMfNIYGj9ULPC9_LP_87puotWZoy9stuP8xC5fA0WUe_6wV3OMjH-9IJrRiw-9U4XDOSDJ373prCplwHe9Rx1mmvfhx0adSvFFgIacPRPp79RM7YsVvYWCypgmaZ-QB7nGQo4Oxt6k0nQuzYTJpkecRWosVKINYUNp0SmpsK3qZ2AvngzkLaaFcC1RT6rBPYb0u9s8F7n7Hz19ayRgWssP7K_hxlbGDLuwT78ptSxCFE7SQl4ww=w640-h361-no


en een gedeelte van de borst.

wT-EnyYci3bPD9lcM_F2U4IbRrUcMtqrFn1tpD2GAfmtELXMAUrdEAKkyoz0lvS7P2xXJP3gHMUQ8PkOj-Aftldakj-xMmup7tit2Gz8aqghMxLfs6bw9kqwF7uKA98_BG_NMHd0H2LG960zDx86QnN42Hg1YR9h8OgisHRvMTIFBQUocJQnpYzbXDBGXlWtJEqhFc29en2nmbLoCfWlVCjgrbI34u3JQoAZZZeWo9AbUgRra_2zXzPdNAaf-rqbK8YFksSjL4BRYAFnP6pP9jLt63Twdjw-MsxzFq3sDq6X5bZUiqs-VdgejIsBvi4TYSLmGN_RVi7giF1W02D22WY8JKYI6R0x5Kp-Kt_vGCp8RrP_IJ8RiTiXWNDBV05sLJZGUciTXWDajmLatw_Znn3uQgELbP93fyK3JYjlBxzjJsI6YXm_TmWbIQkuo63Ed53pPuzetxTiX_ZAgOyugI0SFOeCoh4PN6eF-MisE3WmqJchnQ9tG3g0AbJg_uwAgUjR1xp8F3tGCS1IDaBw3wNhoZbbN0KA3vlxZzoEzLIa5YZi65FJNk_uFKSVOoIuNe2-RzlGqt195yRSRis9UdfLJ9B5F2CYQ2BIfgJASZqV6e-uwH1udLzS39-rc59B5Jd0vgbi5j9JxJbrMbuZn1dpPvETF4si04HyzmCVvelkCA=w640-h361-no


We begonnen met het lams voorkwartier in te wrijven met olijfolie.

tZ0is3UcvLZK1MOHKtCmsH6F79aEwe6lg0_UPIfyJNW20RXssWeEGPQ5ig7nq_w5mbooKiq5wGecwj9iBEkpp9YqnUsYNpIajvRpDerhj6wX14PwL3qwIAyCk0mDL0W0s1963MYpBC8ufj_ar81ZGVXp56CrrPKeqqS0AboKOkew2PoZYRZbRcyj_Mrt4R3D2STShoF-ulTY-kzJ3wv5OyGaUrmggphpXseqCJYMsegAPy2T5JfU_Rc0U9tzDNB2pCHf0xdH-hVyFBAEfr4v6LaHnSmf3-zWnF2mrv5CqHtCeFFP7W5UexI3od3PS2GL82CJ49t1qwFAJ7Gql7aHpLMwiia_Oz6CgHugGqVIgmN05lp_1aKoJj-x7e9LyApjBa6Bufncodf6_wqKDg5onTMaU2jJd0Oh_CXdAkwOP1FyF4fRlFPtCFvLptIWQNDuk4PkyFFkKYzVYcKVRMpsKtcGzkIeCVKkcsZ9pzb1LfVo-B8V9GP3m36IzD7e2-FZ03pN_INRAoUA8bFpA8z7xKFE5V96IB5iTLaVAlXMOnCvdNKi5VCo2kOKO-IMzV-Hltykrknvrk7l-a3Yi08NYnQgU5gMbj3wJ-mGWZZpqBX7acD0rcrIlus4CyMLHqYIvGVW8K29A_RHn8zd9524OP4re1bO8W85xKUygm6HT2RBDQ=w640-h361-no


Dan een dry rub erop, ik had nog een Canadese Toronto rub staan van Indasia. Een rub met een beetje pit.

iDRg56nCs2Fd_0wMvcMTMtkOJrxDgdoJ9F1Przjd1-0rcwXX61HdcLG2Q3Bzt55f0d7On8lJBNcq_qxXb9gHPsSUWttdz9j7Uag46tB8W0Nr2a8O1RHoAhqU8XAOPj5gUs0gcYFDCQPrDtouW0C2zYuS7SYjxJZaWNvoSRaGIp77dXfnGyuuBmdmacROKW0eU2gDIyla61mKWJUNBcJt7G7UOfZi5WCX8plsJQeIekvQHBQfSF9jcOkOF2AFBQt6HdKED3StRNRyM51ODFzlxbwPTyfLJvyCAvyGod8KzuX3lHzWIiIAjMpNUDIPmwjBQ5DNWpajNFAYOOR3jSXdtuskEREzB0TaThjg4o79EfOLqGXnx94OtTYgyXVe-uDZgF4_cN7cJfUF_oUXvyIYJxaAfz9sedr-ls9dQANSTLZ6liZORlQVnUl7G-GARXuYjAnxJXH1SPHVA7NfDe0GdCIa2LMqjAi875F82u0BlJUF9L3uCgxYwgMdNYDTnxBxCYuHRAVSP-sWVb_Yia5OeyXM2Yx33lW6jpIDuiYjCW5Zq06shz6fWjxtRBYbS6VK7BoIjU9S_TZlNMvXzJlSDQR-cDNWkL72A9dkBpxBnt4fVGuBaAtcj5nKdTjqPI5L757jL6jN_tdELSD40ibMgmKJnCyyL9d5f2BI-i-Ar8aeOQ=w640-h361-no


Als de rub er rondom op zat was mijn mooie stuk lamsvlees klaar voor de barbecue.

bgOoi9VGb6zbAgDrblg2pKGzF8JBgvMf_ra6vTl9wfqDd82EWXXiwcBcaJOs3hoxmBHuTn-H5mokwiCSeFwDfRvwebdRbpaPxFmYwpCv9JkoGqphuXkqFtAM-6IMBQOJDyuSD8rKqRC7YX-DZTHSjqbyyafl-8qGRHK6oUKV5oVjQkPx1flP7AXpOGhj3S_c88101_d7Y2BzcJxp6_tcYzw1pMNVNTzkqxKS69VGbcekKbSEfP2qnKPhR9YQwQgtyy42JQlUc7lA7WwQvM_dP4KiajILGNCIUlFJNJQeHZavnulfCxQv_eOXFV8mSSTn8gBrMO0iH4Cwdysh3WaBw6v1iLZy3rih7uzi-0epZSoit3fc-dPQaFR7kxO6_vCIVqG6brcGOOhdlEy2eteTj_-g1SfBuBy612pAie36ryOn-iX7ro45F30r7uOcN2EDvWcjDea_RAonjJLwve8p9Pq5snEWHVGQ3A5ejhYBu4oIs0v9t86avK4-lxfVb7DbzdSUZNIMPQBdwaiDY7yJ-HYHujFyVcnAInwVhBZ_xKBb1qMi7mP6eKxrwAGWu6sweoEt38R73F19tb7bQ2Ad9DvBN_vJTIgTZ0V37y-JYswBlCFsMtFVKzEodCQoh1349KIkMh2JuWxkl7Tt1IMa0272-RP8-eAd35KU79nJqUXpnQ=w640-h361-no


De barbecue was voorverwarmd naar zo?n 120 ? 125?C. en het lams voorkwartier ging erop.

THlJsxzOoAxaZ_ZRWrD5K1JWxt0Sa24VvBpa3AVtlkWjTS7CncGQdU2HZiZE8EP3KruXjvTQaLl_dg0uz5vvgCRAJ0t8b6X_Wt6UOscPBCZiq1YHmir7Me51WynQIpImYoDkD82yUZ39i_mNVEDJdnZFjoSkyniUFIf6mwReiwx8Tkh0WL9PQKeBba9YUOpj6Je89uwiAH9vEPBzDGPqRmPoNVm0myXjDLylOGNYXUnnnrzIYyi62VlRnSP2wh149acoIgjRyF3-Up3GIl2ObiViF-APnjNpADtcgLsCT8PD3vDJaUSHDSMiBWti5mmlK2O1b6m7yGQ6jwWecbZNYgJEo95lUlN_64cwPeTMb4pFHtZF2SjzqgG5nym10uZvUor--oXTZJ0e0enX2eoBB5T7dirDEc5puFCNDWfGcp9Lai9ClIHzb5sI7x0_yuwhA9rZ5TFUTcmxw8NVLDAKOw_zgPvpvDMgE1Sx-HkfWgUKXq1l8mEZrh1ItaZ270fK3pgQiwdUazhX-6p1RnXEkZ1tJw3Vb6O5xNTjKrezrPnTwToPcCvrdSMd_cmg21zF88m7TBzf49eN3fZfWuieBZjWrfZPtwgzxypyIpOe2AXB5nYDIA2qOTRzI88tfDoQ4JCEWeQSNrpdcSycSWh6xM1pbXNXaWjJ4wcluA4b5ve7kg=w640-h361-no


Natuurlijk wat rookhout toegevoegd voor de fijne smaak!

BmN8QJVYhcx69L6MAWv4J7XRnebtwTtd8uq_LT1moq-MqAmfB4cshHNlk6yEZGDTl8GUyhwq3CJbDyvEkBIqLmTinOOiFs9k3ouJtjkqlBQlf629W22kvl2NDig1oRNzxuFGOfBde2cW4kBq1s1H4dL9NpJFf69cH1vAMH4c-BS2HAYuU6GlZWWgUzzNxA8BbV6jUa3Qw2zRcOykPc8fMccKkqTO2zYsXjOeSS5a5iPbh-oUJrC0WdLgQrp1SaRHP8RkZzmyhpRJrYXfylr_ft42pULHIEy0iKStjQuMqUxhYwW3-QaaKgUY-NhP33XDI0T9X5werJST2XppJeaQsNiXeyy0RDVRsYxXRJBMP2b2UvDtHvITYSSBaZfF2R3BSlAgCT5t23MAkYve7_2waMCP9w3CL2WoXB_ljkhf41IEQPhyA9uIdhj94BS6GlHWMylmXFzssrseKgGYmnMMEX4Dku34jgmyrRW2m1RYge_qICvz0cZpj4hJOh7w5F_Uu3kPyE8VPdglWp_wgn1muD0SibZsdjMMhgtTh48pkuJgQOiLxCzJgKf3XX3sC_9DY4KLyvvy6-J62VUJeTi8O3RPZcIOb6rLcrbLRraROzF3bxfa0-QzY5LC28paU29nlGv-iuwxP5jbCEWXLR41zwdnVIt9LAvjFGX9QDlJSCWoiw=w640-h361-no


Na zo?n 3 uur had ik een kerntemperatuur bereikt van 71?C en deed ik het in een ovenschaal.

V16kzG9fUdKXWewkfYt_I1DFQvXH7k8wItHVDinPJl7-sfAur6WHZMWXAzxaXItGsxkrRWdBEtJivsynHg71fwR016K57os8FCiNerHoEcz5HHQvMEI_RaHIYwfV8kxMvrZWU5qRf71m_lqWZKcU0lnktOT5IVUX7t1KPxgVKK6-IocZ8jn9QqQ6N0_CZ6rTeAUgoxvj9g8ZdWiRl7ZN62_lT3JQosrVeAYGdh49yFgg6z7XonqdUhkiRqUzBjoo-e5t99Z11bkS4q30MaQdA0w1a28hmXpvjBNv-QD6968AXBapwp_6p976YPPbYAmAeAq74DGfk5O2vGHDcHe97I9wx49_4jFJ3ghsEDg5ccV29He7vr6W64VpfZZD-kptClWYtgNvKyDmb6v97K8adD937KyMcuynC8sc2wCDXhpg0FBiNNgQZMgno9iY3a2KS3_6QKQoPMMxGtLpAFwJaD0B993x0GEmxQVF2vlsYJWeU8SFkgh-aL69xeLfEFhUczo9R0krxKBB6lDzb3GOzBBC_WaOGsNcKP0-pedUvKlz-OJHxqKF16wG6G07SDgZLCL0CFSjGWy0yvhjRB8ljdtw0eY1Wmw7NVwMWY6be0ctpK9nWsr2XiLjG0DFs7emRG4CIQEpdY_4wx957qXyrv2PsxBFMCIwqNbLJ5hTcN1lTA=w640-h361-no


Aan ??n kantje wat vloeibare boter.

pNqwn6ibisL4Bomf_nR7f3xAhcIvDmxAMHR9IIb6pkt_Q3yjqii9_22vg6Ooh5lnhc8ksyCc_rTbEHaxmDMPm1Gg4FVC5rE_CXv7BcxEVKdMMitbdQNZnluSBsDyjkOe_Ja36zPBvds8G0CzVGHwevnL23cwTyMGt2JWLWoPAC9jNnc13mv-RMQRyTazkTl-DopGCKUenGn5f3VHqd9j_kz_3URiCKnwhbOzQN3OfHlRRhBJYB9GCsLf_e_SlAPEGcdAFFi6265IG51oqBezbvhONvW8Eh2hxvhqJQhdQDBemEcewo1cowAX55HqiLFOod5ofP3I6vnm2LHGn9aX2siWdlhMUXzBgr-F_LOOTJTpQSq5onzswhT0xDo655w0aOeffrRZm5ycvPfuwrwbajpj6XFBYDzDEZKGVj37QAHUzCpf9RE9JTNx4kLeuxK1naZzT8VEoHL1nXuKO9pfawTidwizbGBzMXCjPX8xl66L_jkrC33Z3LLs7xhnqKFLxCDyLgYwuop2Ma4OA6XjuUSYfYzHUtvCPrs4yBvhR-D9C18_HxkRN7xiu0UThx7_xgOV-Pl-GlJz2QroSlak__v3ueYXERYtpW3QpeLHCAeudcklORvr0MD7q-oRF4ST5zdoQ5lQdDO0GL0uWpHIK-MpX46xEx6YpE0TEzJE6kTQBA=w640-h361-no


En een halve liter runderbouillon.

Jux1y56sHntqJVKirUafotM2lj6YJQRz34BfBivcP4Cxdeb7niG9qGTq8_8tOSspf21CtoItpT2lXkdzZmXb0JEX9UJMn4I5cPp_Tsbg0IImk-Glkueci_Irbdo1vcNMZ-c_tX4m_NO1gAmmqyF7K1kzZfHOdRigZY2n8IPMB6HxtSkAetY7E-8Zm8oF0B18ou5e25BgOtlJwhmKnvbYWe5F7UKJTWPJ19EsdhJYddeAzzq6-yFQ5rRRPyOKkZzsj4G9AC4h-ttfoNHTWMrCQ-Wky1VBKSkVHTQxi4N-XOBlTO4Q7P5sGbQNZ4qybgV9PCfHyuP6ycqoFm0TLvGdSwi7G96lW87sTia5EcCQ7VB_XXn8PZylfKMCKRoIc6TTR3KbtPkWryhoBFUhPIAtCUlUBrZCOcFthJiqWIp7zk4koKk_zXl1syLEmVirkV4VsDDxpEmR3gNsky-AH5z_fPyR-uBnX4gKsS0WYFkzjeyTYhWdbtM1c9ZzHu07fL9nwnNN0xLi-Y8Vl0tXCq_3SOC4lwGCPe7SmSe0ZHXNw1jLbDZHtBDDMws8iWM8DJ2V8KTsoi9h7wmgoKif9qZClcVqb2F4hoJLREfcKR62mdRkV50iWKwKmDRWXVqzMoFysdpn-l7mM79Odh1gHJj_CoFpEvvXuUz76Cd8pBlK_H50sA=w640-h361-no


Daarna afgedekt met 2 laagjes alu folie en het geheel ging weer op de barbecue.

j63rYNW6RaoRX93rpnGuJtmhoYmZTgLcbFDJS8bXc7P39hduO55kDdm4py4lJPThCZQxjed36BiDk0MQvwNbms0FGUx4qGPweaQa3JFt4QrSyFl_-ZNmFaj9xyrMh6ut89D6bro5O_jZ3VWTsPInf_jR-uFw4FZ1yY0m7RDJTAYMk9V1pyQfeRhBX49LyCKNu9aIKd7zvRDwNRd1rkVCfJuYUrPmK8gEcFoxvX3XSYmWw885ScX2w-iweqVrE3me3FUn2AIA8Hq5uzAZzYA8IHMz7Y6JM40x-0Xz6kK4ZdEqZCoaSRVLpAFcHT2cOvl0LqVUzy8jH9OL1KCAw0JURXOMnF1g8RJqWcxeSntw-w-ba2fLDvctXJq4P688CPemQHFY6jmYp55UN5juQ12yA4tL6T_a9eQnuwtoN3uVHojzyqUFe2rDBAj2fE2jmAbhQMGKcJYKsQJx6LuUR3nLyxCrwzK6JeOD-_py-Plp0007dMiNUzOAtj5UDRgQjAK0FR7p25mxBdh9WMgBQbmWxbBDJ4JjLM0eL5ITtXpL5eeyKiCxIB8dyqftaO2EM6Y2iIxlY5TmZq0UaQzfLpslgS6LnRLu2-aerpbtiXEwhr-BznIUxUHy2QfxpMxUddVoCXSsvR6ammoUO8TnopEFIjqZfiL0aWQ9BQQVm85Dgo3tMw=w640-h361-no


Zo?n 6 uur later had ik een kern bereikt van 88?C. en na nog een uurtje rusten konden we aan de slag met het lam.

jmzIV6ryhf8kK_vZ-DecEwEorxY8mS4PqyLCv3kTDyeSvG1eHibyMITVG39sHLiBxT0WTZN_TqhalRbq_zBt2RhQzipg00LvAM871n20ONY7spqXJrFdM9aagm5QdIwP3_lKqqmIztAvbKaxqWIDAF5BW-hNRcOLue9bOeOreN2eucxS96d6rKwYav1bhmKy6CMqfAcZOMM2SCeYpKUFmpZcvI0IKqijpnfDicY9t8KCqULU5cbMWFoqLTJsQDEtEwxyRe-PZ5LkParEhbXd9QNjiMJl_VH76_VEuaVzsE0oNiKnKlT21dVJw0ITxyGso_oATIW-YZLU-h2eBm88eTsS5MO4fhKvsw90i4NyxGTHp9iLNXSSAPbwmcL2XRjCi1cI5uozqLiN7O0pLia042yJo_QGkBBR5PnPVrVPPDtaxelobMr6GP7yT-DqAa8aQmFI6c_LOjEZcIgm1lFPtA-5kNSTj_gUvQYLLYmrkP9X1lhG-O9qkNl3kBQh7zsoYMkIyT8pnUK64opdlpGKh0HFyneWg66x0ja1canyQgvQRpcwbfDZYAGXbiNLGuQEuooxBKUTM05P4vmDRFxVm77kA1sJT6M6mqiRUIlflsHsiVLyHfiFfLyY0l6mGn0TLDEJxZbhmQTrlsdZl8Zfc6a5fHfpfpQNfXbdfqTY8rTpow=w640-h361-no


En natuurlijk ging eerst het schouderblad eruit om te kijken of het mooi gaar was.

PlH0X5us_JeQc1w6E3-4oqjLvKnsiinExcSlln3aFetEGOzUcjfMbg2IcCU99mBRNj6ct1GCx7wUZufLJUV0klQCVtXP201Ia1FgZjQxtlF2mHBbhA3JJrpzjjBzxg7lH7qmRdfJZUENyIMjAjUu-9NpqZdfjxeoPU2t1j_88bqXoD-qA-K3ncMlneA4_JWSOkS6xL8hntRQIJrubo9ACu4Je0IhZ7EGPWBpECaC0XLVRPqbsdAUM9nX62KJ-xP-sG-l8IYx9tLLeP0JoJTpdaJpnj4uwF7Xj732rdDOItPVVK9dOSGV-Mg1_8AibINywzChdo9EMn3QSf9_bqg4yvMMf7PdPKERGvTUx9dWdzrV1x2F-xUQKuequkj-bZmPXDk5k7PgujphS1uU6uNWv2wpyPPf6oIjhkgTfhFKxAjmQ6SzATdfHVJBasByn2mZLQ4KhwPKUGbgAcDKpula0F62unUKfDJ0mHG6NGQXARziVj3kWqMyyy_x3sEfkCvBNqFl40fP5EHRFRa4yYS0GmfJLR40bZgL3tbnd4KGv3nT3BZQ9drKBUGqXsukjSE4pWENA8ccTyYVQnpDOL5YqDXPgmKFvAQbwNTGpAmNu8h4pTl0a0aJllUq-JuQUZPGQRwYZuFNTMC2nn5AkKPMWIUYexHX8efuP82OvDSbpbI5MA=w640-h361-no


Ik moet zeggen het was prima gelukt.

jc5NUZeI8CvDe_fpVXWVl0kSb0w5-Z288FQYI6Dlzyf_1LjM7JItpBJn7Emf0sGgB48xhPArOgMzYhTK1KzSG6IYEZBYMhu3uPr_C9nJq4mw3QINwLNiOL6x8BUjeIuaMEpvWL1gjRdNOB6Rs9KJHxnn_019eNWW0IEuSYmuqOxsWoMJUWZKIoYROCrSkJWde64FBiSGjopl59u52z3H2VgGTGvTgB7MqxY8FUvprfN9zcNyqKpBExEaEkHuKinghYYMBDgt9jeHAvV0ot0zBFcQiYSEulX82Y1EcSGmsLtx_yIoyN3FiWYA8LbbUnuPurlmVO3V8vahvQ7KaMtwNuMkVeL8u0oXmV-1Yxnj6ucZWtR6ZiJN7qO6AzyeA1SqQ8YbNxeh5gHMMDuL8X_6MHqFOvziiY-DiwmRL4KO9w6VqfhYKMGh_PkuFQCpTrFo5AXgqHNnnEzS1jFJbS7Q5iYT1XmCVCJPbmwMl29QrGXLiXRwssJoYBf3O9P4Fm67tj8H9u_MQWj7qQtRT1fxoBtQiG2xvyLz6gXVUe1zUOXs_UOU-BH0q-xYy22VrHHFAvv9Ab3taVMcwwICJI62wobqPHgC7gJFnuS4ZU5MeCqnwBzagE5-sHGUFjcOMqOrVmiCYFLPb88VWMpalXKjgtcIYd4O9s2qiw3wC1Bzxii9Gw=w640-h361-no


Het vlees smaakte perfect, buitenkant een pitje, mals en sappig vanbinnen.

vJA-xArBQHt3MWUqcu5zcbEcTeLO-2eHbuEw_nl88QgPAYiPWSX6ibLd0q2QrjJ0VsN0bQrQOx4nP3M9Uy_s4g1YLQilDI1H3TaaBk_CyV5EAOpjJIlwWFhPf2Y6uFZ90yOlu_nb29NTkmeM7Yvnmurb8u-qekePaiotqabjJ0Wclke98SkixHGcTFpGiCpQ-3vbZ75R6vLYCKbtEkTAyjCxQFx_efrz1yjwCcd5SfknAKJT4j9_OCPiJfRzQp6tjYuW5AxR_xVNZULAacZ4EGFSqKirBPP1nB4cZzvf9vZrsCDAtiqMNomwfgk5ptvGwv7sv7_RTZwcuQifPrQYrx5jmIkqxidxesOGi8uj6C3tOUig3-xZ5nRlqumPQXyKp2pTvNd0bleG43WRclX9IKwAKlr0zbJsAd-epdit4LsqJx1VNZcDBF6idMZ86J-s2jPiJWZ9-k_RUjmEX-1WfYdauS0ouv6S236p9LBW44XGtvQ9N9HgbY5LQbmIxz8mq-IOGEJatrvlq8Q1CaQPTALRll8iUZkmHwpIUGa7E_erFPv61gYo-dAf8UQqiIYNX4ac6RGq7pITL7zC46jiGCuEEDWWuPoNx49WEbltXkKJzf51QNWs6fcAuXgObEAceimRgJEdtLlU39PduUM_x3leR31SGCj0rEQLVtJKO-Egmg=w640-h361-no


Het enigste wat ik een beetje vond tegen vallen was het vlees wat tussen de beentjes in de borst zat, beetje droog maar ja. 
De bedoeling van dit prachtige stuk lamsvlees was gelukt en na wat ?pullen? met wat jus kon ik mijn pita broodjes vullen.     
Lekker scheutje bbq saus erop en smullen!!

UyX0IhpnoJhDsCXn2VTbL0rALGvabm8V2jt16My8w0XvQSzGVzBPggduTBdyQcFLZjqYkVf6HB53BY8MGuLiWNXZ5qJSdP2v4fR404AiiOKZ_7LoH8HVDeimyC-3CxVc3yv_jaVprReQM2zIx3uMpi6XwFn0_7JOiahPAK8-8sU4kuikpYi02MyGb36JkHxpd9YvAr36Ts5HJOlLOi5PotYfMYmZYHPMzUZ1_LUU9F7022vqcFE9qGj5FOA7Cy3BLIJfxc-Su3Tpze_-13smLp9Dh7fyse-aCJkFzMEola-nVhMTmJ-KikLn2P2qdtWtOUtEaTivcfXcNLEDeXn-wuWdSjdf1cLvtC8hxJAumi_UyqATLpDAw0__wkHqM8aN1QAM0MeyEPtkHiZede_KrGk8WeNBICW_qR8a0Q2-tB90tr17uZ63iYZmJ4SiWW0h9n-dB8_ER-oFn7Sr83FUR1XBc3qM4h5Qzg7brxFmb_ai5v-TWvOULwmIUB8Ft9RTIEg9lZmIId4LcGjcXXFu1Qtpx-RrhHK_NUIiFyWnYHDxpVkJ1vD6uSXx5ktzj3oev4eLJAvnRYLA8wj4o7QWsR0_l7WHIoYovQq0zJTYzXB49oryk_Cdt2VmyXpROGzlRDvRZyqX7TE0zWCxu6ckyCrXS55G9zxxY3yaf-MFV4tA-g=w640-h361-no


Eet smakelijk en tot de volgende keer!
natuurlijk ook te zien op mijn YouTube kanaal:  https://www.youtube.com/watch?v=RotQ_S8NRqQ
http://www.bensbq.com/                                                                                                                                                                                           
https://www.instagram.com/bensbq9968/                                                                                                                                                                               
https://www.facebook.com/BensBQ/                                                                                                                                                                                           
https://twitter.com/Bens_BQ
 
Ziet er weer goed uit!
 
Hallo Ben.

Je maakt er ook altijd weer wat lekkers van.
Ziet er prima uit en zal best gesmaakt hebben.
Bij het zien van de plaatjes zit ik echt te watertanden.

Eet smakelijk. :) !
 
Lijkt me heerlijk
 
Hans zei:
Hallo Ben.

Je maakt er ook altijd weer wat lekkers van.
Ziet er prima uit en zal best gesmaakt hebben.
Bij het zien van de plaatjes zit ik echt te watertanden.

Eet smakelijk. :) !

haha, dank je Hans, had nog een paar porties in de vriezer gelegd, was wat veel voor met z'n tweetjes  :D
 
Ziet er wederom goed uit! Mooi die bark ook. Nog wat speciaals mee gedaan om het zo te krijgen?
Zal het helpen om het vlees van te voren te injecteren? Of was niet alles zo droog?

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

 
Ziet er top uit. Zo blijkt maar weer er kan zoveel meer op de Q als een speklapje!

Verstuurd vanaf mijn XT1635-02 met Tapatalk

 
Erwin.schimmel zei:
Ziet er wederom goed uit! Mooi die bark ook. Nog wat speciaals mee gedaan om het zo te krijgen?
Zal het helpen om het vlees van te voren te injecteren? Of was niet alles zo droog?

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

dank je, alles was lekker sappig, ook het vlees op de borst maar niet het vlees tussen de botjes. voor de bark niets bijzonders gedaan maar dat zal wel in de rub zitten. Verder kan je natuurlijk injecteren maar ik vind persoonlijk de smaak van lamsvlees wel lekker zonder injectie.
 
Ronny zei:
Ziet er top uit. Zo blijkt maar weer er kan zoveel meer op de Q als een speklapje!

Verstuurd vanaf mijn XT1635-02 met Tapatalk

dank je, als je om je heen kijkt (en zeker ook op dit forum) zie je een hoop leuke dingen. zoals ik al eens eerder zei het is leuk om ook eens bij andere slagers/winkels binnen te lopen en zeker ook eens bij buitenlandse en laatje verassen met leuke dingen  ;)
 
BensBQ zei:
Erwin.schimmel zei:
Ziet er wederom goed uit! Mooi die bark ook. Nog wat speciaals mee gedaan om het zo te krijgen?
Zal het helpen om het vlees van te voren te injecteren? Of was niet alles zo droog?

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

dank je, alles was lekker sappig, ook het vlees op de borst maar niet het vlees tussen de botjes. voor de bark niets bijzonders gedaan maar dat zal wel in de rub zitten. Verder kan je natuurlijk injecteren maar ik vind persoonlijk de smaak van lamsvlees wel lekker zonder injectie.

Het zag er ook goed uit! Niet toevallig wat over he

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

 
Erwin.schimmel zei:
BensBQ zei:
Erwin.schimmel zei:
Ziet er wederom goed uit! Mooi die bark ook. Nog wat speciaals mee gedaan om het zo te krijgen?
Zal het helpen om het vlees van te voren te injecteren? Of was niet alles zo droog?

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

dank je, alles was lekker sappig, ook het vlees op de borst maar niet het vlees tussen de botjes. voor de bark niets bijzonders gedaan maar dat zal wel in de rub zitten. Verder kan je natuurlijk injecteren maar ik vind persoonlijk de smaak van lamsvlees wel lekker zonder injectie.

Het zag er ook goed uit! Niet toevallig wat over he

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

haha, heb nog voor 2 maaltijd pita's  B-)
 
Mooi verslag weer, altijd een genot om te lezen!
 
Waaahhh....dat zal lekker zijn!!!
 
Ben het ziet er lekker uit! Lam is niet zo mijn ding maar misschien moest ik t erop wagen met klein stukje. Thanksssss

Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan