BasBQ
Beef en Steak

Lamrack

 
 
 

backupdevice

Kooltjesharker
Berichten
215
Er lag nog een lamsrack in de vriezer. Vorige keer had ik deze direct op 220 graden klaar gemaakt maar wij waren niet tevreden over het resultaat.

Dus vandaag besloten om hem eerst indirect tot 58 te garen en daarna direct tot 63 te fikken.

Ingesmeerd met zeezout, peper en wat tijm.

b1afae4065064f4453fab253a4f248cf.jpg


Daarna op de Joe , tot 58 indirect en daarna direct tot 63.

Het resultaat

e5a420951e05d7c161f95c093a9dd2e5.jpg


e9b3070dcc5a53fe51a5a4badb78c4ae.jpg



Laatste foto is niet helemaal goed maar het vlees was heerlijk ros?, mals en vol van smaak .

Geserveerd met erwtjes en aardappel puree.

Volgens de kids mogen de "vingers" snel weer terug op tafel komen en de vrouw was ook zeer tevreden.

Lessons learned today ;

Less is more
1 rack is niet genoeg
Foto maken van het volle bord




 
Ziet er heerlijk uit! Een ondergewaardeerd stukje vlees in Nederland, totdat je het geproefd hebt!
 
Markv zei:
Ziet er heerlijk uit! Een ondergewaardeerd stukje vlees in Nederland, totdat je het geproefd hebt!
+1
 
Dat klopt zeker , maar je hebt wel een kleine window om hem perfect te krijgen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker zeg
 
Yummie
 
Terug
Bovenaan Onderaan