Vorige week wat mooie stukken vlees ingekocht. Vandaag mocht dit stuk secreto er op. Direct aan beide kanten lekker aanfakkelen en daarna indirect doorgaren tot 60 graden kern. Als bijgerecht een mooie flespompoen.
En een lekker toetje
![95d8eaff12744cc8f12a3429b7baa305.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20231216/95d8eaff12744cc8f12a3429b7baa305.jpg)
![1aa1f606655b748838a5bc109fd3411b.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20231216/1aa1f606655b748838a5bc109fd3411b.jpg)
![25dccece1b70a908cc03843fa20a0f09.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20231216/25dccece1b70a908cc03843fa20a0f09.jpg)
![ae94e95c510fd46fee955c9304528f25.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20231216/ae94e95c510fd46fee955c9304528f25.jpg)
![b2b7cf14b0c12d3712be8998e71c0070.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20231216/b2b7cf14b0c12d3712be8998e71c0070.jpg)
![6a8880bab80a7dd7f5fd10a58dd0b42e.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20231216/6a8880bab80a7dd7f5fd10a58dd0b42e.jpg)
En een lekker toetje
Laatst bewerkt door een moderator: