Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb overal gekeken naar de kruidenmixen voor spare ribs, en voor worsten te maken. Maar alles wat ik tegen kom is grote hoeveel heden, dan bedoel ik nog niet eens 600 gr. :-S
Hoe doen jullie dat?
Gewoon zelf maken. Geeft een hoop voldoening hoor, ik koop bijna nooit prefab mixen.
En als je dat niet wil, kijk dan eens bij Vuur en Rook, of Probbqshop. Best4bbq heeft ook rubs en sausen.
Hier ook als eerste de voorkeur om zelf te maken (in 95% van de gevallen), en voor het gemakkelijke kruiden bij Martijn (Vuur en Rook), of Gerard (ProBBQShop) vandaan.
Voordeel van zelf maken, is dat het uiteindelijk goedkoper is (al lijkt dat in het begin niet zo), en dat je lekker kan experimenteren.
De meeste kruidenmixen bevatten de maximale hoeveelheid zout omdat dat de goedkoopste grondstof is.
Als je ze zelf maakt kun je minder zout en meer kruiden gebruiken, dit geeft uiteindelijk een veel smakelijker en gezonder produkt.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.