BasBQ
Beef en Steak

Koudwatervrees.

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.871
Zal het eerlijk bekennen, ik ben niet iemand die van heet eten houd, ben er zelfs een beetje bang voor.
Had al een keer een pot gochuang gekocht voor Koreaanse pulled pork van noskos, maar had het zolang uitgesteld dat het potje over de datum was.
Nu verkopen ze het tegenwoordig ook gewoon bij de Albert Heijn, dus toch maar meegenomen en mij voorgenomen om het de eerst volgende keer toch te maken.
Maar omdat ik toch noch schrik had de procureur in tweeën gedeeld en ook een ouderwetse gemaakt.
Hier de foto’s

01A5E5B1-E4FB-4228-BFB1-25CC1CCA2531.jpeg


EE6CFA7B-3F95-4A42-A30A-03F1BCDED1B8.jpeg


CB66E4CA-BEBA-48A3-9DB1-B5DE7342EAE8.jpeg


4D35FED9-50D5-4401-B10C-0051AEC3AFA3.jpeg


Na een uur of zes lingepakt

CCE3DD80-80E9-43B8-8E2F-1724226305EE.jpeg


Inpakken maar

0E65F25F-F942-4FCF-A4ED-701C78296B85.jpeg


Na een kleine 8 uur maar eens een thermometer erin gestopt, gleed erin als boter , en al klaar.

Even twintig minuten uit laten wasemen op de bbq, met de deksel dicht, volgens de noskos methode. Zo wordt de bark weer stevig maar gaart het vlees niet verder door.

C4938876-7F66-4DF0-A6FD-0CB87C16EE55.jpeg


Dan binnen lekker uit elkaar getrokken. En wat saus erbij.

38593AC9-52D3-41BD-B179-EF5620F5843B.jpeg


ABE10E15-D935-4CF6-8D1A-493BF8B0C9C6.jpeg



Koudwatervrees nergens voor nodig, het geeft een heerlijk pitje achteraf. De volgende keer ook met de Koreaanse eind-saus van noskos.

Bedankt voor het kijken

316D9473-2587-4B98-AF72-741CAC5DFEAA.jpeg
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.318
Lekker hoor!

Pittig is in mijn ogen wel iets wat je moet “leren” eten.

Een hele tijd geleden moest ik er ook niks van hebben maar nu kan het me niet pittig genoeg zijn.

Gefeliciteerd met je 🐷 (😉🤣🤣)
 

Rdj

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.705
Ziet er goed uit , mooie rooie kleur geeft het ook .
En welke heeft nu de voorkeur
 

Ruud H

Kooltjesharker
 
 
Berichten
168
Ik snap je koudwatervrees wel. Maar super dat het ten onrechte was, het ziet er allebei weer heerlijk uit!
 

MartinK

Kooltjesharker
 
Berichten
188
Gochujang is wel zo gruwelijk lekker.
Moet ik dus ook eens in de pulled pork gebruiken.
Moet je Noskos zijn kip met gochujang eens proberen.
Je vreet het gietijzeren pannetje ook gewoon op.
 

Barbeknoei

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
2.458
Ik heb precies dezelfde terughoudendheid, maar nu ik dit lees ga ik het ook eens proberen 😁😋😋😋

En idd gefeliciteerd met je 🐷
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.871
Ziet er goed uit , mooie rooie kleur geeft het ook .
En welke heeft nu de voorkeur
Ik neig naar de Amerikaanse, maar moet deze ook nog met de originele eindsaus doen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj

Lennart_Diegast

Kooltjesharker
 
Berichten
120
Die koreaanse pulled pork vond ik echt heeerlijk!! Ziet er goed uit 👍
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.424
Lekker Frits, zo'n duik in het diepe.
Wat blijft pp toch lekker
 

Pascal

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
1.588
Ziet er heerlijk uit Frits. Ook maar eens proberen.
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.985
Frkts, prima idee. Heb ik volgend jaar weer kets om uit te proberen.
 

Cherrywood

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.747
Komt hier ook op de lijst. Heb er hier thuis ook een paar die van ( errûg) pittig houden dus dat gaat goed komen.
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
4.647
Ziet er weer voortreffelijk uit Frits
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.691
De Koreaanse is inmiddels favoriet hier, maar dan wel met alles erop en eraan, de eindsaus en de kimchi mayo 😁
 

FJP84

Kooltjesharker
 
Berichten
139
Gaaf. Ik was al een tijdje op zoek naar wat alternatieve Pulled Pork bereiding. Deze koreaanse gaat op de lijst.

Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 

diesel4666

Kooltjesharker
 
 
Berichten
237
Ga ik ook eens proberen.
Ik zie nergens dat deze geïnjecteerd wordt?? Wordt hij dan niet wat droog?
 

PH met een F

Stoker
 
 
 
 
Berichten
322
vaak bu-j te bange :cool:
lekker hoor! Gojuchang, ik hou d'r van. t gaat zelfs op mn brood, onder een plak kaas..
 
Bovenaan Onderaan