- Berichten
- 20.862
Zal het eerlijk bekennen, ik ben niet iemand die van heet eten houd, ben er zelfs een beetje bang voor.
Had al een keer een pot gochuang gekocht voor Koreaanse pulled pork van noskos, maar had het zolang uitgesteld dat het potje over de datum was.
Nu verkopen ze het tegenwoordig ook gewoon bij de Albert Heijn, dus toch maar meegenomen en mij voorgenomen om het de eerst volgende keer toch te maken.
Maar omdat ik toch noch schrik had de procureur in tweeën gedeeld en ook een ouderwetse gemaakt.
Hier de foto’s
Na een uur of zes lingepakt
Inpakken maar
Na een kleine 8 uur maar eens een thermometer erin gestopt, gleed erin als boter , en al klaar.
Even twintig minuten uit laten wasemen op de bbq, met de deksel dicht, volgens de noskos methode. Zo wordt de bark weer stevig maar gaart het vlees niet verder door.
Dan binnen lekker uit elkaar getrokken. En wat saus erbij.
Koudwatervrees nergens voor nodig, het geeft een heerlijk pitje achteraf. De volgende keer ook met de Koreaanse eind-saus van noskos.
Bedankt voor het kijken
Had al een keer een pot gochuang gekocht voor Koreaanse pulled pork van noskos, maar had het zolang uitgesteld dat het potje over de datum was.
Nu verkopen ze het tegenwoordig ook gewoon bij de Albert Heijn, dus toch maar meegenomen en mij voorgenomen om het de eerst volgende keer toch te maken.
Maar omdat ik toch noch schrik had de procureur in tweeën gedeeld en ook een ouderwetse gemaakt.
Hier de foto’s
Na een uur of zes lingepakt
Inpakken maar
Na een kleine 8 uur maar eens een thermometer erin gestopt, gleed erin als boter , en al klaar.
Even twintig minuten uit laten wasemen op de bbq, met de deksel dicht, volgens de noskos methode. Zo wordt de bark weer stevig maar gaart het vlees niet verder door.
Dan binnen lekker uit elkaar getrokken. En wat saus erbij.
Koudwatervrees nergens voor nodig, het geeft een heerlijk pitje achteraf. De volgende keer ook met de Koreaanse eind-saus van noskos.
Bedankt voor het kijken