Een paar weken gelden was ik bezig met een sashimi project en las ik een paar internet artikelen
met zorgwekkende verhalen over parasieten en bacteri?n in zalm. Aangezien ik van plan was om in de herfst
zalm koud te roken op een csg (net besteld), begon ik met inlezen. Hoe doen jullie dit, vriezen jullie zalm
eerst een week in voor gebruik of zijn er andere methoden die ik over het hoofd zie? Of zie ik spoken?
Voor achtergrond zie bijvoorbeeld deze pagina van de Amerikaanse fda over mogelijke gevaren bij koudroken van vis:
http://www.fda.gov/Food/FoodScienceResearch/SafePracticesforFoodProcesses/ucm094578.htm
met zorgwekkende verhalen over parasieten en bacteri?n in zalm. Aangezien ik van plan was om in de herfst
zalm koud te roken op een csg (net besteld), begon ik met inlezen. Hoe doen jullie dit, vriezen jullie zalm
eerst een week in voor gebruik of zijn er andere methoden die ik over het hoofd zie? Of zie ik spoken?
Voor achtergrond zie bijvoorbeeld deze pagina van de Amerikaanse fda over mogelijke gevaren bij koudroken van vis:
http://www.fda.gov/Food/FoodScienceResearch/SafePracticesforFoodProcesses/ucm094578.htm