- Berichten
- 826
Na de Zalm eerst in een droge pekel mix van zout, basterdsuiker, verse dille, citoenthijm, dragon, mosterdzaad, peper en knoflook 24 uur afgedekt te hebben vertoefd in de koelkast. Heb ik de hierdoor stevig geworden zalm nog 15 uur laten drogen in de koelkast.
Vandaag was het zover en inmiddels liggen de zalmmoten twee uur in de rook, met nog acht uur te gaan.
Dan nog minimaal 15 uur afgedekt in de koelkast en mooi trangeren.
Dit gaat smullen worden.
Vooralsnog gaat het allemaal super. Als er nog tips zijn waarop ik moet letten hoor ik ze graag.
Vandaag was het zover en inmiddels liggen de zalmmoten twee uur in de rook, met nog acht uur te gaan.
Dan nog minimaal 15 uur afgedekt in de koelkast en mooi trangeren.
Dit gaat smullen worden.
Vooralsnog gaat het allemaal super. Als er nog tips zijn waarop ik moet letten hoor ik ze graag.
