- Berichten
- 228
Vorig weekend beste pulled pork tot nu toe gemaakt.
Heerlijke rooksmaak en lekker zacht.
Gebruikt voor een buurtbarbecue. De restjes heb ik gebruikt om chili con carne van te maken (ook geslaagd).
Daarnaast vorig weekend nog gerookte kip gemaakt (niet op de foto).
Dit weekend heb ik chicken wings gemaakt met een wat pittigere rub (chicken rub van no rubbish) en all purpose rub (pitmaster x classic rub).
Daarnaast heb ik dit weekend varkenshaas gemaakt met spg rub.
Bedankt voor het lezen 
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Heerlijke rooksmaak en lekker zacht.
Gebruikt voor een buurtbarbecue. De restjes heb ik gebruikt om chili con carne van te maken (ook geslaagd).
Daarnaast vorig weekend nog gerookte kip gemaakt (niet op de foto).
Dit weekend heb ik chicken wings gemaakt met een wat pittigere rub (chicken rub van no rubbish) en all purpose rub (pitmaster x classic rub).
Daarnaast heb ik dit weekend varkenshaas gemaakt met spg rub.
Bedankt voor het lezen
 
		
		
	
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		