- Berichten
- 206
Vorig weekend beste pulled pork tot nu toe gemaakt.
Heerlijke rooksmaak en lekker zacht.
Gebruikt voor een buurtbarbecue. De restjes heb ik gebruikt om chili con carne van te maken (ook geslaagd).
Daarnaast vorig weekend nog gerookte kip gemaakt (niet op de foto).
Dit weekend heb ik chicken wings gemaakt met een wat pittigere rub (chicken rub van no rubbish) en all purpose rub (pitmaster x classic rub).
Daarnaast heb ik dit weekend varkenshaas gemaakt met spg rub.
Bedankt voor het lezen
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Heerlijke rooksmaak en lekker zacht.
Gebruikt voor een buurtbarbecue. De restjes heb ik gebruikt om chili con carne van te maken (ook geslaagd).
Daarnaast vorig weekend nog gerookte kip gemaakt (niet op de foto).
Dit weekend heb ik chicken wings gemaakt met een wat pittigere rub (chicken rub van no rubbish) en all purpose rub (pitmaster x classic rub).
Daarnaast heb ik dit weekend varkenshaas gemaakt met spg rub.
Bedankt voor het lezen








Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk