Gegroet allen,
Ik heb dit weekend voor de eerste keer gebruik gemaakt van de Koreaanse Wok op mijn Weber GBS systeem.....Werkt echt perfect voor de gemarineerde speklapjes en andere gemarineerde dingen. Al het vet wordt netjes opgevangen en niks beland op de brikketten.
Echter heb ik na 1 keer al BBQ-en zwarte vlekken op de gietijzeren wok en ik weet niet goed hoe ik deze het beste kan onderhouden. In de beschrijving staat dat ik geen agressief schoonmaak middel en ijzeren schuursponsen mag gebruiken ivm de emaille laag.
Heeft iemand suggesties voor me? of heeft iemand anders hier dezelfde ervaring? Ik vraag het liever hier aan experts dan dat ik het aan Weber zelf ga vragen.
tata,
H.
Ik heb dit weekend voor de eerste keer gebruik gemaakt van de Koreaanse Wok op mijn Weber GBS systeem.....Werkt echt perfect voor de gemarineerde speklapjes en andere gemarineerde dingen. Al het vet wordt netjes opgevangen en niks beland op de brikketten.
Echter heb ik na 1 keer al BBQ-en zwarte vlekken op de gietijzeren wok en ik weet niet goed hoe ik deze het beste kan onderhouden. In de beschrijving staat dat ik geen agressief schoonmaak middel en ijzeren schuursponsen mag gebruiken ivm de emaille laag.
Heeft iemand suggesties voor me? of heeft iemand anders hier dezelfde ervaring? Ik vraag het liever hier aan experts dan dat ik het aan Weber zelf ga vragen.
tata,
H.