Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dominique zei:Ha Rene! Inderdaad, hij ziet er niet droog uit, maar zeer smakelijk!
Hoelang heeft hij erop gelegen en bij welke temperatuur heb je hem gegaard? Kerntemperatuur? Vertel me alles!
ReneR zei:Dominique zei:Ha Rene! Inderdaad, hij ziet er niet droog uit, maar zeer smakelijk!
Hoelang heeft hij erop gelegen en bij welke temperatuur heb je hem gegaard? Kerntemperatuur? Vertel me alles!
Nou vooruit.
24 uur in de marinade in de koelkast.
Dome temperatuur rond de 110 graden.
Bij 50 graden de glaze erop gedaan (Korean bbqsaus met honing, licht bruine basterdsuiker en flink wat sesamzaadjes)
Toen de kern temperstuur 67 graden was heb ik hem eraf gehaald, 10 minutjes later gesneden en net de laatste restjes samen met mijn vrouw op zitten kluiven.
Was heerlijk mals en sappig, zelfs nu een paar uur later nog!
De Korean bbqsaus/marinade komt van de toko, volgende keer dat ik daar kom neem ik zeker weer een pot mee (of de huidige pot nu leeg is of niet...)
Dominique zei:ReneR zei:Dominique zei:Ha Rene! Inderdaad, hij ziet er niet droog uit, maar zeer smakelijk!
Hoelang heeft hij erop gelegen en bij welke temperatuur heb je hem gegaard? Kerntemperatuur? Vertel me alles!
Nou vooruit.
24 uur in de marinade in de koelkast.
Dome temperatuur rond de 110 graden.
Bij 50 graden de glaze erop gedaan (Korean bbqsaus met honing, licht bruine basterdsuiker en flink wat sesamzaadjes)
Toen de kern temperstuur 67 graden was heb ik hem eraf gehaald, 10 minutjes later gesneden en net de laatste restjes samen met mijn vrouw op zitten kluiven.
Was heerlijk mals en sappig, zelfs nu een paar uur later nog!
De Korean bbqsaus/marinade komt van de toko, volgende keer dat ik daar kom neem ik zeker weer een pot mee (of de huidige pot nu leeg is of niet...)
Kijk, dat zijn fijne antwoorden, daar heb ik iets aan!
Ge wel dig! En hoelang heeft de rollade daar ongeveer over gedaan?
Nosmo zei:Jemig Dominique, wil je z'n schoenmaat ook nog weten? =))
ReneR zei:Dominique zei:ReneR zei:Dominique zei:Ha Rene! Inderdaad, hij ziet er niet droog uit, maar zeer smakelijk!
Hoelang heeft hij erop gelegen en bij welke temperatuur heb je hem gegaard? Kerntemperatuur? Vertel me alles!
Nou vooruit.
24 uur in de marinade in de koelkast.
Dome temperatuur rond de 110 graden.
Bij 50 graden de glaze erop gedaan (Korean bbqsaus met honing, licht bruine basterdsuiker en flink wat sesamzaadjes)
Toen de kern temperstuur 67 graden was heb ik hem eraf gehaald, 10 minutjes later gesneden en net de laatste restjes samen met mijn vrouw op zitten kluiven.
Was heerlijk mals en sappig, zelfs nu een paar uur later nog!
De Korean bbqsaus/marinade komt van de toko, volgende keer dat ik daar kom neem ik zeker weer een pot mee (of de huidige pot nu leeg is of niet...)
Kijk, dat zijn fijne antwoorden, daar heb ik iets aan!
Ge wel dig! En hoelang heeft de rollade daar ongeveer over gedaan?
Begonnen met een kerntemperstuur van 14 graden en heeft er ongeveer 1,5 uur op gelegen.
Dat zou mijn volgende vraag geweest zijn....ReneR zei:Nosmo zei:Jemig Dominique, wil je z'n schoenmaat ook nog weten? =))
Dat zeg ik niet, das te persoonlijk.
Maar de kleur van mijn onderbroek tijdens deze sessie was grijs B-)