Beef en Steak

Koreaanse kipsate en Yangzhou fried rice

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Ewald
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.510
Toch maar weer eens delen de Koreaanse kipsate van mijn tante Miho zijn hier na 30 jaar nog steeds zwaar favoriet. Erbij de Yangzhou fried rice van @Sander72 (zonder garnalen) en het feest is compleet.
Garnaaltjes vinden wij heel lekker in dit gerecht maar zonder is deze ook fantastisch.
Het was weer heerlijk. Ogen sluiten en je waant je op vakantie in Azië.;)
20210331_202017.jpg
20210331_202023.jpg

20210331_203447.jpg
20210331_203619.jpg
20210331_203624.jpg
20210331_204201.jpg
20210331_204728.jpg
 
Laatst bewerkt:
Deze saté moet ik nog steeds proberen. Het ziet er in ieder geval fantastisch uit.
 
Een waar feestje weer Ewald. Bedankt voor het delen.
 
Blijft goud deze.
Das weer genieten geweest Ewald.
Culinair feestje
 
Ewald, dit is een feest voor het oog. Jammer dat digitaal een hapje mee proeven (nog) niet gaat. 😋😋
Deze ga ik dit voorjaar zeker nog eens zelf maken.
 
Sate is mijn favoriet. Ziet er top uit.
 
Hoi Ewald, ziet er erg lekker uit hoor, ogen dicht en genieten, heerlijk!
Nice!! 🔥 (y)
 
Mooi bordje hoor! Weer wat nieuwe inspiratie voor op mijn lijst. Ziet er heerlijk uit 👌🏻
 
Zier er weer lekker uit. Nu ik sherry in huis had.. had ik dit gerust eens kunnen maken. Maar iemand heeft die fles leeg gezopen.
Toch maar weer een fles gaan kopen vrees ik :cool:
 
Terug
Bovenaan Onderaan