- Berichten
- 822
Regelmatig loop ik er tegenaan dat ik mijzelf in tweeën moet splitsen om binnen in de keuken een bijgerecht (bijv. pasta of risotto) te bereiden, terwijl buiten de biefstukjes o.i.d. in de gaten gehouden moeten worden.
Daarom zit ik er over te denken om een (inductie) kookplaatje aan te schaffen, zodat alles lekker buiten kan.
Graag hoor ik wie hier ervaringen mee heeft, en zo ja, wat voor kookplaatje je gebruikt.
Je hebt al voor 40 euro een 1-pits inductieplaatje, deze bijvoorbeeld. Maar is dit echt wat?
Een gasbrander kan natuurlijk ook, maar dat betekend dat er een gasfles en slangen etc. in de buurt van de buitenkeuken moet staan. Dit is wel een erg gesleep. Of hebben jullie tips voor gasbrandertjes waar een klein gasflesje op kan (die ook nog een beetje stabiel zijn)?
En ja ik weet het, je kan ook een pan water koken op de Q, maar het moet wel leuk en praktisch blijven allemaal
Daarom zit ik er over te denken om een (inductie) kookplaatje aan te schaffen, zodat alles lekker buiten kan.
Graag hoor ik wie hier ervaringen mee heeft, en zo ja, wat voor kookplaatje je gebruikt.
Je hebt al voor 40 euro een 1-pits inductieplaatje, deze bijvoorbeeld. Maar is dit echt wat?
Een gasbrander kan natuurlijk ook, maar dat betekend dat er een gasfles en slangen etc. in de buurt van de buitenkeuken moet staan. Dit is wel een erg gesleep. Of hebben jullie tips voor gasbrandertjes waar een klein gasflesje op kan (die ook nog een beetje stabiel zijn)?
En ja ik weet het, je kan ook een pan water koken op de Q, maar het moet wel leuk en praktisch blijven allemaal