- Berichten
- 2.559
Hallo BBQvrienden
Hierbij een fotoverslagje van een super stuk vlees "kogel met scheerzeep"
een mooie paardekogebief van 1,3Kg
dichtschroeien op de directe grill van 250?C
het knutselspul
Italiaanse kruiden en gerookt zout erop
Daarna inpakken in "scheerzeep" rugspek van een (Italiaans) varken. Mijn slager wist met te vertellen dat dit soort spek ook wel scheerzeep werd genoemd.
Zelf niet zo handig met touw en knopjes, gelukkig wel een handige wederhelft die dat perfect in elkaar freubelde....
op de indirect kant, Q op 140?C tot de kern van 45?C bereikt was.
camembert met tijm en honing als voorgerecht, lekker met stokbroodjes
na 10 minuten onder folie is het tijd om het kadootje uit te pakken
salade erbij.
topwijntje maakt het helemaal af.
gloeiende groet
Camiel de barbecueman
Hierbij een fotoverslagje van een super stuk vlees "kogel met scheerzeep"

een mooie paardekogebief van 1,3Kg

dichtschroeien op de directe grill van 250?C

het knutselspul

Italiaanse kruiden en gerookt zout erop

Daarna inpakken in "scheerzeep" rugspek van een (Italiaans) varken. Mijn slager wist met te vertellen dat dit soort spek ook wel scheerzeep werd genoemd.
Zelf niet zo handig met touw en knopjes, gelukkig wel een handige wederhelft die dat perfect in elkaar freubelde....

op de indirect kant, Q op 140?C tot de kern van 45?C bereikt was.


camembert met tijm en honing als voorgerecht, lekker met stokbroodjes

na 10 minuten onder folie is het tijd om het kadootje uit te pakken




salade erbij.

topwijntje maakt het helemaal af.

gloeiende groet
Camiel de barbecueman