- Berichten
- 209
Allemaal restjes daardoor net niet werd wat ik wilde maken. Maar wat was het lekker!
Ik heb koftekebab gemaakt van rund. Goed op smaak gebracht met kaneel, knoflook, komijn, koriander, paprikapoeder pezo en ei en ui.
Maar geen komkommer, dus geen tzaziki. Dan maar een saus met ras el Hanout en knoflook. En geen turksbrood, dus stokbrood.
Lekker beetje rookhout. Appel voor een licht randje rook.
Gelukkig bleef het droog.
Ik heb koftekebab gemaakt van rund. Goed op smaak gebracht met kaneel, knoflook, komijn, koriander, paprikapoeder pezo en ei en ui.
Maar geen komkommer, dus geen tzaziki. Dan maar een saus met ras el Hanout en knoflook. En geen turksbrood, dus stokbrood.

Lekker beetje rookhout. Appel voor een licht randje rook.


Gelukkig bleef het droog.