- Berichten
- 127
Vandaag wilde ik iets anders doen met een varkens haasje en ik dacht, vullen met gebakken kastanje champies, uien en jalapenootje! En inrollen in een baconwave. Varkenshaasje gezout met roasted salt van ?the man with the pan? nadat ik hem in de lengte twee keer had ingesneden. Paar sat?s voor de kids (en mezelf natuurlijk
) gemarineerd in een mengsel van rub, olijfolie, hot sauce, en een beetje sojasaus en verse tuinkruiden.

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr
Het was weer heerlijk!


Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr

Untitled by barbekoef, on Flickr
Het was weer heerlijk!