- Berichten
- 351
Ik en een liefhebber van Kip piri piri zeker als ik in de Algarve ben eet ik hem graag.
Hier namaken is vooral lastig omdat je er eigenlijk van die kleine "magere" kipjes voor nodig heb die je hier haast niet kan krijgen maar het lukt me aardig.
Nu wil ik een olie maken met o.a pepertjes en knoflook er in, onmisbaar voor de kip piri piri.
Wie weet hoe je olie met daarin verse knoflook zo kan maken dat je die voor langer tijd kan bewaren.
Ik heb wel eens gelezen dat verse knoflook in olie snel bederft.
Wie weet raad?
Gr John.
Hier namaken is vooral lastig omdat je er eigenlijk van die kleine "magere" kipjes voor nodig heb die je hier haast niet kan krijgen maar het lukt me aardig.
Nu wil ik een olie maken met o.a pepertjes en knoflook er in, onmisbaar voor de kip piri piri.
Wie weet hoe je olie met daarin verse knoflook zo kan maken dat je die voor langer tijd kan bewaren.
Ik heb wel eens gelezen dat verse knoflook in olie snel bederft.
Wie weet raad?
Gr John.