Mark89
Sprokkelaar
- Berichten
- 37
Lekkere amuse voor bij de borrel.
Lekkere grote black tiger garnalen gehaald en deze is lekker in de knoflook gezet.
Ik heb hierbij knoflook olijfolie, 4 teentjes knoflook, peper en zout en cayennepeper gebruikt.
Even 2 uurtjes laten intrekken voordat ze op de bbq gingen. Die geur Heeeerlijk!!
De pan even goed heet laten worden (bbq 175-200 graden)
Bieslook fijngesneden en smullen maar
Lekkere grote black tiger garnalen gehaald en deze is lekker in de knoflook gezet.
Ik heb hierbij knoflook olijfolie, 4 teentjes knoflook, peper en zout en cayennepeper gebruikt.
Even 2 uurtjes laten intrekken voordat ze op de bbq gingen. Die geur Heeeerlijk!!
De pan even goed heet laten worden (bbq 175-200 graden)
Bieslook fijngesneden en smullen maar