- Berichten
- 20.862
Met oud en nieuw komen we altijd met vrienden bij elkaar. Iedereen neemt warmte eten en of te drinken mee.
Of ik wat kleine sateetjes wilde maken????
Maar natuurlijk wil ik dat, gelijk een mooie gelegenheid om de saté van tante Miho te broberen. (Recept van @Ewald). In de kleine versie.
Eerst de marinade maken.
Kip klein snijden.
Goed door de marinade halen.
Nu een dag laten marineren, ik doe dat in een vacuüm zak.
Wie nu dacht dat ik 70 sateh stokjes boven de barbecue ga draaien….. die heeft het mis.
Gewoon de kipstukjes grillen op de bakplaat.
Daarna de kipstukjes aan de cocktail prikkers rijgen.
Lieve mensen een goed uiteinde en een gezond 2023.
Bedankt voor het kijken.
Of ik wat kleine sateetjes wilde maken????
Maar natuurlijk wil ik dat, gelijk een mooie gelegenheid om de saté van tante Miho te broberen. (Recept van @Ewald). In de kleine versie.
Eerst de marinade maken.
Kip klein snijden.
Goed door de marinade halen.
Nu een dag laten marineren, ik doe dat in een vacuüm zak.
Wie nu dacht dat ik 70 sateh stokjes boven de barbecue ga draaien….. die heeft het mis.
Gewoon de kipstukjes grillen op de bakplaat.
Daarna de kipstukjes aan de cocktail prikkers rijgen.
Lieve mensen een goed uiteinde en een gezond 2023.
Bedankt voor het kijken.