- Berichten
- 298
Met dit mooie weer toch een een kleine brisket van 900 gram gemaakt.
Smorgens om 10.45 het vleesje even in een rubje gezet. Webertje op 130 graden indirect met wat eikenhout blokjes. Tegen 14.30 had ik een kern temp van 68 in the stall. Brisket ingewikkeld in geweest bakpapier met daarom dubbele laag aluminium folie. Om 16.50 had ik een temp van 94 graden. Hem toen opnieuw in aluminium folie ingepakt en laten rusten tot 17.30 resultaat prima stukje vlees.
Smorgens om 10.45 het vleesje even in een rubje gezet. Webertje op 130 graden indirect met wat eikenhout blokjes. Tegen 14.30 had ik een kern temp van 68 in the stall. Brisket ingewikkeld in geweest bakpapier met daarom dubbele laag aluminium folie. Om 16.50 had ik een temp van 94 graden. Hem toen opnieuw in aluminium folie ingepakt en laten rusten tot 17.30 resultaat prima stukje vlees.