Goedemiddag BBQ fanaten!
Na mij voorgesteld te hebben vorige week, heb ik een vraag. Ik bezit een Kamado van ruim formaat. Nu ga ik een buitenkeuken maken, ene kant mijn kamado in de tafel. In het midden een keramische tegel (reserve van mijn straat). En aan de andere kant een kleinere BBQ welke ook in de tafel komt of een model wat ik boven op een tegel kan zetten.
Het gebruik gaat vooral zijn voor kleine gerechten, zonde om een grote Kamado op te stoken. Of als ik meerdere stukken bereid, dat ik het afgrillen op hoge temperatuur op de kleinere BBQ doe. Zodat de kamado op lage temperatuur kan blijven.
Is er iemand die mij van tips en/of ervaring kan voorzien? Een kleine kamado, WGA, of iets anders?
Na mij voorgesteld te hebben vorige week, heb ik een vraag. Ik bezit een Kamado van ruim formaat. Nu ga ik een buitenkeuken maken, ene kant mijn kamado in de tafel. In het midden een keramische tegel (reserve van mijn straat). En aan de andere kant een kleinere BBQ welke ook in de tafel komt of een model wat ik boven op een tegel kan zetten.
Het gebruik gaat vooral zijn voor kleine gerechten, zonde om een grote Kamado op te stoken. Of als ik meerdere stukken bereid, dat ik het afgrillen op hoge temperatuur op de kleinere BBQ doe. Zodat de kamado op lage temperatuur kan blijven.
Is er iemand die mij van tips en/of ervaring kan voorzien? Een kleine kamado, WGA, of iets anders?