Thunderflash
Stoker
- Berichten
- 468
Vandaag de kamado eerst opgestookt naar 300gr om het rooster schoon te branden.
Daarna de kamado laten afkoelen naar ca. 140gr. Tijd om er een kiprollade van kippendijen op te leggen. De kiprollade is via onze buurman afkomstig van de lokale poelier. Rustig 2 uur laten garen naar 75gr. Daarna afgrillen en een bark geven met Sweet Baby Ray’s barbecue saus. De kiprollade was heerlijk mals, samen met gebakken aardappeltjes gekruid met Griekse kruiden.
Daarna de kamado laten afkoelen naar ca. 140gr. Tijd om er een kiprollade van kippendijen op te leggen. De kiprollade is via onze buurman afkomstig van de lokale poelier. Rustig 2 uur laten garen naar 75gr. Daarna afgrillen en een bark geven met Sweet Baby Ray’s barbecue saus. De kiprollade was heerlijk mals, samen met gebakken aardappeltjes gekruid met Griekse kruiden.