- Berichten
- 19
Ik heb dit net ook op het bbq forum gepost, maar aangezien ik het idee om een spit te kopen via de site van Noskos heb gekregen,moet ik het hier uiteraard ook posten. 
Na 2 maanden wachten is eindelijk mijn weber spit binnen en daar ga ik vandaag( weer of geen weer ) een eend + een kip aanhangen,maar gisteravond alvast een testrun gemaakt.
Ik heb het recept voor de vleugeltjes uit het boek Planet BBQ van Steven Raichlen gehaald.
Het nadeel van de vleugeltje is dat ze niet draaien op het spit en dat is juist wel de bedoeling, dus moest ik ze rijgen aan de pennen. Wat dus als resultaat heeft dat ze niet overal dat lekkere krokante korstje hadden.
De marinade houd ik er zeker in,echt een aanrader!!
Genoeg gepraat nu, hier zijn de foto's

Na 2 maanden wachten is eindelijk mijn weber spit binnen en daar ga ik vandaag( weer of geen weer ) een eend + een kip aanhangen,maar gisteravond alvast een testrun gemaakt.
Ik heb het recept voor de vleugeltjes uit het boek Planet BBQ van Steven Raichlen gehaald.
Het nadeel van de vleugeltje is dat ze niet draaien op het spit en dat is juist wel de bedoeling, dus moest ik ze rijgen aan de pennen. Wat dus als resultaat heeft dat ze niet overal dat lekkere krokante korstje hadden.
De marinade houd ik er zeker in,echt een aanrader!!
Genoeg gepraat nu, hier zijn de foto's






