- Berichten
- 1.563
Vorige week kippendijen, spirelli en gewokte groenten gemaakt.
De kippendijen gemarineerd in volle Griekse yoghurt en TRS tandoori masala kruiden mengeling. Zeer lekker.
Kippendijen op de Q gegaard.
Afwisselend direct en indirect om verbranden van yoghurt en kruiden te voorkomen.
Binnen de spirelli gekookt.
De groenten ook even gebalanceerd.
Groeten waren bloemkool, broccoli, wortel, snijbonen, ui, zoete paprika.
Wanneer de kip gaar was de wok in de Q en de groenten verder gegaard, dan ook een blikje kokosmelk toegevoegd . Daarna de pasta opnieuw opgewarmd bij de groenten. Was zeer lekker.
Die TRS kruiden mix koop ik zeker nog.
De kippendijen gemarineerd in volle Griekse yoghurt en TRS tandoori masala kruiden mengeling. Zeer lekker.
Kippendijen op de Q gegaard.
Afwisselend direct en indirect om verbranden van yoghurt en kruiden te voorkomen.
Binnen de spirelli gekookt.
De groenten ook even gebalanceerd.
Groeten waren bloemkool, broccoli, wortel, snijbonen, ui, zoete paprika.
Wanneer de kip gaar was de wok in de Q en de groenten verder gegaard, dan ook een blikje kokosmelk toegevoegd . Daarna de pasta opnieuw opgewarmd bij de groenten. Was zeer lekker.
Die TRS kruiden mix koop ik zeker nog.
Laatst bewerkt: